Home Homepage Samsung lansează Charm, un fitness tracker minimalist

Samsung lansează Charm, un fitness tracker minimalist

0

În februarie la Barcelorna, Samsung a anunţat fitness tracker-ul minimalist Charm, un dispozitiv portabil de care multe doamne şi domnişoare vor fi extrem de încântate. Acum, brăţara îşi face debutul pe piaţa de wearable.

Spre deosebire de Gear Fit, Charm îţi atrage mai repede atenţia din punct de vedere al aspectului, pentru că vine cu un aer mult mai stylish, partea şi mai importantă fiind că utilizatorul nu mai trebuie să îşi centreze atenţia din prima pe display.

Potrivit producătorului, „Charm by Samsung, o brăţată de fitness stylish concepută de Samsung Electronics, a fost lansată în Coreea, Italia, Franţa şi Rusia, şi în curând va fi disponibil pe pieţele selectate.

Spre deosebire de celelalte brăţări de fitness, Charm prezintă un design minimalist şi arată mai degrabă ca o bijuterie, decât ca un dispozitiv electronic. Fitness tracker-ul prezintă o piesă pătrată care atrage atenţia, aceasta înregistrând numărul de paşi pe care îi faci zilnic şi te anunţă când primeşti apeluri, mesaje şi actualizări legate de social media.

charm 1

Dispozitivul portabil este disponibil în 3 variante de culori: Gold, Black şi Rose Quartz, fiind perfect pentru a se asorta cu aprope orice stil vestimantar. Poartă-l singur pentru un aspect sofisticat sau combină-l cu alte brăţări în tendinţe pentru a completa o ţinută care te reprezintă.”

Charm se sincronizează cu smartphone-ul prin intermediul aplicaţiei „Charm by Samsung app”, dar funcţionează, de asemenea, cu S Health. Poate şi mai important este că atunci când nu ai telefonul cu tine, dispozitivul îţi permite în continuare să aduni date legate de activitatea ta fizică.

Charm utilizează, de asemenea, alerta de notificări LED pentru apelurile nepreluate şi mesajele text, ca de altfel şi alerte din aplicaţii care pot fi selectate prin intermediul aplicaţiei Charm by Samsung. Dispozitivul are o baterie reîncărcabilă de 17 mAh care, potrivit Samsung, nu trebuie reîncărcată pentru minimum 14 zile.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version