Home Homepage Samsung trimite invitaţii pentru un eveniment de lansare ce va avea loc...

Samsung trimite invitaţii pentru un eveniment de lansare ce va avea loc joi, 2 iunie

0

Gigantul sud-coreean Samsung Electronics trimite invitaţii pentru un eveniment ce va fi susţinute în New York joi, 2 iunie.

Pentru moment nu sunt furniate detalii cu privire la ce se va anunţa, dar ştim că suntem îndemnaţi să „experimentăm cu dispozitivele Samsung lucrează împreună pentru a crea o Galaxie de Posibilităţi”.

Există şanse destul de mari ca Smasung să lanseze mâine Galaxy Note 6 sau Note 7 (aşa cum se zvoneşte că se va nu dispozitivul phablet). În plus, Gear Fit 2, brăţara de fitness a companiei, ar putea fi, de asemenea, lansată şi nu este exclus să fie prezentată şi Fit 2 împreună cu căştile Gear IconX.

Dat fiind că este promovată ideea de a „CREA”, am putea vedea chiar şi o tabletă Galaxy Note lansată în data de 2 iunie şi poate chiar o serie de îmbunătăţiri ale sistemului de operare şi de ce nu noi aplicaţii Samsung.

Gear Fit 2 va avea display curbat Super AMOLED de înaltă rezoluţie, se spune că va fi mult mai ergonomic mulţimită modelului curbat vizibil. În plus, Gear Fit 2 va include modul GPS, o funcţionalitate mult-aşteptată de iubitorii de fitness.

Gear IconX Bluetooth sunt o pereche de căşti care vor integra atât funcţia de music player de sine stătător cu 4 GB de memorie, cât şi pe cea de fitness tracker.

Mai aveam de aşteptat doar o zi până la evenimentul anunţat de Samsung şi vă vom ţine la curent cu toate veştile noi pe care le are pentru utilizatori producătorul sud-coreean.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version