Home Smart Gadgets Zungle Panther sunt ochelarii de soare de care ai nevoie

Zungle Panther sunt ochelarii de soare de care ai nevoie

0

Poate vă întrebaţi de ce ochelarii de soare nu au deja încorporate căşti? De fapt, aceştia au (vă amintiţi Buhel SoundGlasses), dar nimeni nu a realizat până acum perechea de ochelari de soare cu căşti încorporate de care are lumea nevoie.

O companie numită Zungle încearcă să repare această problemă cu noua pereche de ochelari Panther, care are de asemenea lentile interschimbabile de fix aceleaşi dimensiuni precum Oakley Frogskins.

Există deja o serie de ochelari de soare cu căşti încorporate pe Amazon, dar nicio pereche nu îţi oferă aceeaşi experienţă precum Zungle Panther. Intrând pe o piaţă de accesorii precum Oakley (şi copiind designul de bază de la Frogskins) este o modalitate destul de inteligentă pentru a ajunge la un public deja existent, cât timp nu ajungi să fii dat în judecătă în acest proces.

Ochelarii Zungle Panther cântăresc doar 45 de grame, au o baterie de 300 mAh care oferă până la 4 ore de muzică prin intermediul conexiunii Bluetooth 4.1 şi bateria este reîncărcabilă printr-un port de încărcare microUSB aflat într-o zonă ascunsă.

Zungle Panther a strâns deja mai bine de 50.000 de dolari prin Kickstarter şi mai sunt aproximativ 25 de zile până când se încheie campania. Preţul de achiziţie a ochelarilor cu căşti va fi de 150 de dolari, dar dacă te înscrii între primii cumpărători, poţi să îi cumperi cu doar 99 de dolari. Culorile în care aceştia vin disponibili sunt negru, alb, roz şi verde.

Zungle Panther vor ajunge pe piaţă în noiembrie 2016.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version