Home Homepage Samsung Galaxy Note 7 apare în primul video hands on

Samsung Galaxy Note 7 apare în primul video hands on

0

LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Tot mai multe informaţii apar despre Galaxy Note 7, pe măsură ce ne apropiem de data de lansare a phabletului, programată pentru 2 august la New York, Rio de Janeiro şi Londra. Evenimentul va fi transmis de Samsung LIVE pe www.samsung.com.

Dacă până acum aveam dubii cu privire la designul Galaxy Note şi la specificaţiile pe care acesta le va avea, pe măsură ce zilele trec sunt confirmate culorile seriei, ca de altfel şi o serie de funcţii precum stylus-ul sau scanner-ul pentru iris.

LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Primele imagini cu Samsung Galaxy Note 7 în versiune Black Onyx au fost date publicităţii de către TechDroider, via SamMobile. Aşa cum putem observa din fotografia de mai jos, dispozitivul va avea display dual edge.

galaxy-note-7-black-onyx-2

LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Evan Blass a prezentat pe contul său de Twitter versiunea Coral a Galaxy Note 7 şi din ea aflăm de asemenea că smartphone-ul va avea display dual edge, port USB Type-C, S-Pen, mai multe versiuni de senzori pentru cameră care vor fi folosiţi pentru scanner-ul de amprentă şi senzor de amprentă integrat.

LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Primul hands on cu Galaxy Note 7 a fost prezentat de MobileFunTV pe canalul de YouTube, dar imaginile nu sunt suficient de clare încât să confirmăm că vorbim despre dispozitivul original şi că acesta are prezente toate funcţiile enumerate până acum pe Noobz.

În videoclip vedem cum utilizatorul încearcă o serie de ecrane de protecţie, toate în versiune edge.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version