Despre capacităţile Samsung Gear VR am vorbit într-un material amplu, iar concluzia este că dispozitivul pentru realitate virtuală este un MUST HAVE.

De-a lungul timpului, au apărut şi alte informaţii potrivit cărora Samsung lucrează la un dispozitiv de realitate virtuală de sine stătătorcare deschide un nou front de dezvoltare pentru producătorul de dispozitive mobile, iar acest dispozitiv s-ar numi Odissey şi ar putea fi următorul dispozitiv de realitate virtuală de la Samsung.

Când vine vorba despre dispozitivele de realitate virtuală care sunt folosite cu dispozitivul mobil, cea mai nouă informaţie vine despre viitorul Gear VR.

Aflăm că flagship-ul Samsung Galaxy Note 7 nu ar fi singurul produs prezentat la data de 2 august, în cadrul evenimentului de lansare.

Userul OnLeaks, cât şi site-ul de tehnologie Nowhereelse susţin că tot atunci va fi lansat şi viitorul dispozitiv de realitate virtuală, Gear VR.

Cu toate că Samsung Gear VR va putea fi folosit cu Samsung Galaxy Note 7, care are port USB-C, acesta va putea fi folosit şi cu dispozitivele flagship mai vechi, până la Samsung Galaxy S6.

Mai mult, experienţa oferită de noul dispozitiv este cu mult îmbunătăţită, fiind vorba de oferirea unui unghi de 110 grade, spre deosebire de vechiul Gear VR, care avea un unghi de 96 de grade.

Nu există informaţii despre preţul dispozitivului, dar este menţionat faptul că acest va fi lansat în luna august.

Modelul actual Gear VR are un preţ de aproximativ 99 de euro, iar preţul noului dispozitiv s-ar putea alinia pe aceeaşi linie, pentru a fi cât se poate de accesibil.