Home Smart Gadgets Inelul care îţi permite să simţi bătăile inimii partenerului tău oriunde în...

Inelul care îţi permite să simţi bătăile inimii partenerului tău oriunde în lume, în timp real

0

Am prezentat pe Noobz.ro în urmă cu ceva timp centura care le permite bărbaţilor să simtă ceea ce simt soţiile când sunt însărcinate, fiecare mişcare a bebeluşului, fiecare ondulare a burţii mamei.

Acum, pentru că tehnologia avansează cu fiecare zi mai mult, am descoperit un gadget care permite partenerilor să îşi simtă unul altuia bătăile inimii oriunde în lume, în timp real.

Se întâmplă să nu putem întotdeauna să fim aproape de persoana iubită, fie pentru că trebuie să plecăm în deplasare într-o ţară îndepărtată în interes de serviciu, fie pur şi simplu pentru că jumătatea noastră locuieşte departe şi întâlnirile sunt destul de rare.

Deşi nu am experimentat relaţii la distanţă, ştim că nimeni le recomandă, pentru că produc cele mai dificile sentimente pe care le poate experimenta o persoană în viaţa sa. Cine îşi doreşte în mod deosebit să stea departe de persoana iubită pentru o perioadă lungă de timp?

Totuşi, pentru aceste persoane, compania TheTouch a creat HB rings, un set de inele care permit partenerilor să îşi simtă unul altuia bătăile inimii în timp real indiferent unde se află în lume. Acest lucru oferă un sentiment de confort şi de linişte.

Dispozitivele inteligente sunt create din oţel de culoare rose gold şi prezintă o suprafaţă fină din safir, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceţi griji că le veţi zgâria. De asemenea, sunt şi extrem de uşor de utilizat. Pur şi simplu trebuie conectate la o aplicaţie pe smartphone, iar ori de câte ori te conectezi la wireless, de fapt te conectezi la bătăile inimii persoanei iubite.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version