Home Homepage Apple ar putea lansa un nou iPad Pro de 10.5 inch în...

Apple ar putea lansa un nou iPad Pro de 10.5 inch în 2017

0

Apple va lansa trei noi modele iPad în 2017, potrivit unor informaţii publicate de MacRoumors.

Apple îşi va îmbogăţi gama de tablete iPad cu o versiune iPad Pro de 10.5 inch şi un model „low-cost” de 9.7 inch. Aceste informaţii au fost oferite de analistul Ming-Chi Kuo.

Analistul susţine că Apple ar putea adopta o serie de modificări „revoluţionare” care schimba radical design-ul tabletelor iPad, producătorul integrând display-ul AMOLED flexibil.

Analistul Ming-Chi Kuo susţine că vor exista trei modele noi iPad, respectiv un iPad Pro 2 de 12.9 inch, un model iPad Pro cu o dimensiune de 10.5 inch şi un model low-cost de 9.7 inch, care vor fi lansate în 2017.

Apple mizează pe introducerea unui model intermediar de 10.5 inch, care va ajuta la penetrarea pieţele comerciale şi educaţionale.

Modelele iPad Pro vor dispune de procesor A10X, care folosesc tehnologia 10nm, în vreme ce modelul low-cost va fi echipat cu un procesor A9X.

Apple încearcă să îşi adapteze gama de tablete pentru piaţa care se schimbă continuu, iar modificările pe care Kuo le prezice sunt majore, în special în ideea în care acesta nu pomeneşte nimic despre un model mini, de 7.9 inch.

Va trebui să urmărim în continuare evoluţia companiei Apple pe acest segment de piaţă, care pierde tot mai mult teren în faţa dispozitivelor de tip phablet.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version