Home Homepage Acer a lansat Spin 7, cel mai subțire convertibil din lume

Acer a lansat Spin 7, cel mai subțire convertibil din lume

0

Acer a extins gama de notebook-uri convertibile cu seriile Spin 7, Spin 5, Spin 3 și Spin 1, cu Windows 10, balama ce se rotește la 360 de grade și tehnologie Continuum pentru a putea fi folosite în diverse scenarii.

Spin 7 este vârful de gamă, în timp ce Spin 5 și Spin 3 asigură performanță optimă, au ecranele IPS FHD și stocare pe SSD, în timp ce seria Spin 1 este ideală pentru studenți sau ca un al doilea sistem.

În funcție de model, acestea oferă conectivitate wireless rapidă și sigură cu tehnologia wireless 802.11ac MU – MIMO[1], descărcând conținut de până la 3 ori mai repede. Sunt dotate cu Acer BluelightShield care reduce suprasolicitarea ochilor, Acer Color Intelligence, care maximizează saturația culorilor pentru imagini clare si luminoase și Acer TrueHarmony pentru un sunet clar și bine definit.

„Cu noile Spin Series, Acer aduce o gamă largă de notebook-uri convertibile pentru fiecare nevoie”, a declarat James Lin, General Manager Commercial & Detachable Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. „Spin 7 le permite clienților să se bucure de portabilitate maximă, fără a compromite performanța sau versatilitate.”

„Seria de notebook-uri convertibile Acer Spin evidențiază varietatea de dispozitive pe care rulează Windows 10 și care sunt disponibile pentru nevoi distincte ale clienților”, a declarat Peter Han, vicepreședinte la nivel mondial OEM Marketing, Microsoft Corp. „Seria Spin cuprinde o varietate mare de dispozitive cu prețuri diferite din care clienții pot alege, forma convertibilă a acestora oferind o flexibilitate suplimentară indiferent de dispozitivul ales.”

“A șaptea generație de procesoare Intel sunt alegerea perfectă pentru seriile Acer Spin, dispozitive care demonstrează o dată în plus de ce categoria 2 în 1 continuă să aibă o creștere rapidă. Tehnologia noastră pe 14nm+ permite procesoarelor de generația a 7a să maximizeze performanța, dar să fie în același timp deosebit de eficiente ca și consum, adaptate acestui design 2 în 1 subțire și ușor”, a declarat Chris Walker, vicepreședintele  Client Computing Group și General Manager pentru  Mobility Client Platforms, Intel Corp.

Spin Series 7 – cel mai subțire notebook convertibil din lume

Mai subțire decât o carcasă pentru DVD-uri, Spin 7 are 10,98 mm și cântărește doar 1,2 kg, ceea ce îl face cel mai subțire notebook convertibil din lume. Carcasa sa de 13 inch din aluminiu are un display cu touch IPS FHD Corning® Gorilla® Glass de 14 inch, cu o ramă îngustă. Carcasa de culoare negru-mat este completată cu balamale argintii lustruite și margini perfect tăiate în jurul touchpad-ului. Durata de viață a bateriei este de până la 83 ore.

La fel de puternic pe interior cum este și pe exterior, performanța este asigurată de un procesor i7 Intel® Core ™ de a 7-a generație, până la 8 GB de memorie și un SSD de 256GB. Porturile USB 3.1 tip C sunt incluse pentru transferul rapid de date, conectarea la un monitor extern, precum și pentru a încărca notebook-ul. Un touchpad lat, din sticlă, oferă o aderență optimă.

Spin 7_04

Spin Series 5 – Mic și compact cu un display de 13.3 inch și stilus opțional

Notebook-urile convertibile Spin 5 dispun de balamele rezistente pentru rotirea la 360 a dispozitivului, dar fără a se răsturna când este folosit touchscreen-ul. Finisajul de pe capacul superior din aluminiu oferă un aspect de țesătură, facând Spin 5 ușor de apucat, și în același timp, prevenind acumularea amprentelor și scamelor.

Seria Spin 5 vine cu procesoare Intel Core de generația a 7-a, pentru performanțe incredibile, până la 16GB de memorie DDR4 și SSD de 512GB pentru transfer de date și bootare rapidă. Spin 5 are o durată de viață a bateriei de până la 103 ore pentru productivitate pe tot parcursul zilei, iar ecranul touchscreen IPS FHD de 13.3 inch poate fi utilizat opțional cu un Acer Active Pen si Windows Ink. O cameră Web HD cu HDR (High Dynamic Range) oferă imagini clare, luminoase și detaliate.

Spin Series 3 – ideale pentru muncă sau pentru jocuri

Notebook-urile convertibile Spin Series 3 includ display-uri IPS HD sau Full HD de 15,6 inch și vin cu un finisaj cu aspect sport. Performanța solidă este livrată cu ajutorul generației a 6-a de procesoare Intel Core și până la 12GB de memorie DDR4. Notebook-urile vin cu unități SSD (de până la 256GB) și hard disk-uri (de până la 1 TB). Tastatura ergonomică iluminată, dispune de taste de 1,6 mm, pentru o tastare confortabilă. Include, deasemenea, o camera web HD cu HDR și oferă productivitate pe tot parcursul zilei, cu o autonomie de 9,5 ore.

Spin Series 1 – Perfect pentru școala sau pe post de calculator secundar

Cu prețuri ultra-accesibile și până la 93 ore de viață a bateriei, Spin Series 1 sunt ideale pentru studenți sau pentru a fi utilizate drept calculatoare secundar. Seriile includ modele cu display-uri de 13 și 11.6 inch FHD IPS, toate având configurații cu procesoare Intel Pentium sau Celeron. Proiectat pentru sălile de clasă, Spin 1 ( SP111-31 ) suportă un Acer Active Pen cu Windows Ink și dispun de display-uri Corning® Gorilla® Glass®, acoperite cu substanțe antimicrobiene.

Preț și disponibilitate

» Seria Acer Spin 7 va fi disponibilă în EMEA, în luna octombrie, începând de la 1.299 de euro.

» Seria Acer Spin 5 va fi disponibilă în EMEA , în septembrie, cu prețuri începând de la 599 de euro.

» Seria Acer Spin 3 va fi disponibilă în EMEA, în septembrie, cu prețuri începând de la 599 de euro.

» Seria Acer Spin 1 va fi disponibilă în EMEA, în noiembrie, cu prețuri începând de la 299 de euro.

Disponibilitatea MU-MIMO și specificațiile depind de model și de regiune. Pentru a atinge cea mai bună performanță trebuie ca atât transmițătorul cât și receptorul să suporte MU-MIMO. Produsul se bazează pe specificațiile IEEE 802.11ac și testat pentru utilizarea de către mai mulți useri. Viteza reală poate depinde de raza de acoperire, vitezele de transmisie, conexiune, condițiile din site, dimensiunea rețelei etc.  Transmisia de trei ori mai rapidă este posibilă doar în scenariul în care dispozitivul AP wireless suportă  4 stream-uri MU.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version