Home Smart Gadgets Snapchat lansează ochelarii inteligenţi Spectacles

Snapchat lansează ochelarii inteligenţi Spectacles

0

Snapchat a lansat ochelarii Spectacles, echipaţi cu cameră care înregistrează 10 secunde în timp real din viaţa ta. Ochelarii inteligenţi de la Snapchat vor costa aproximativ 130 de dolari.

Evan Spiegel, CEO-ul Snapchat, a prezentat primul dispozitiv inteligent creat de companie, Spectacles, de când aceasta a fost fondată în urmă cu 5 ani de zile. Produsul, care la prima vedere seamănă cu o pereche normală de ochelari de soare, a apărut pentru prima dată într-un video dat publicităţii de Business Insider, iar Snapchat a reacţionat rapid şi a confirmat că zvonul este real.

Spectacles este conceput să înregistreze video vreme de 10 secunde cu o lentilă ochi de peşte. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să apese pe un buton situat lână balamaua ochelarilor şi poate să înceapă să înregistreze într-un format circular care se pare că are rolul să stimuleze câmpul vizual al oamenilor.

Mai exact, Spectacles captează video-uri la 115 grade, astfel diferenţiându-se de camere pentru smartphone şi camerele de acţiune existente deja pe piaţă. Poţi sincroniza ochelarii cu dispozitivul tău mobil pentru a împărtăşi rapid „amintirile” tale, de preferat pe Snapchat, desigur.

Pentru moment, Spectacles sunt mai degrabă o „jucărie”, potrivit celor declarate de Evan Spiegel celor de la Wall Street Journal. Dispozitivul va fi disponibil pe piaţă gradual, astfel încât Snapchat să poată să facă o recepţie a pieţei înainte să facă pasul hotărâtor.

Pentru că Snapchat este mai mult decât o aplicaţie acum, compania a anunţat, de asemenea, că va adopta un nou nume, Snap Inc.

Ochelarii vor fi disponibili în culorile: negru, turcoaz şi portocaliu. Ce părere ai despre Spectacles? Nu uita să vizionezi şi video-ul de mai jos!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version