Home Smart Gadgets HyperX lansează căştile pentru gaming HyperX Cloud Stinger

HyperX lansează căştile pentru gaming HyperX Cloud Stinger

0

HyperX®, divizie a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează căștile pentru gaming HyperX Cloud Stinger™, concepute pentru a le oferi jucătorilor casual o experiență de gamer profesionist.

HyperX Cloud Stinger sunt prevăzute cu spumă cu memorie HyperX și difuzoare direcționale de 50mm, care asigură o înaltă calitate a sunetului, la un preț accesibil de sub 260 lei.

HyperX Cloud Stinger cântărește doar 275 de grame și dispune de cupe pentru urechi care se rotesc la 90 de grade pentru a asigura confortul necesar pe durata sesiunilor lungi de joc, pe consolă și PC. Căștile sunt prevăzute cu difuzoare direcționale de 50mm care sunt înclinate pentru a transmite sunetul direct în ureche, rezultând astfel un sunet mult mai precis.

De asemenea, HyperX Cloud Stinger oferă un set de caracteristici dedicate gaming-ului, inclusiv un buton rotativ pentru a dezactiva microfonul, cadru reglabil și durabil din oțel și comenzi pentru controlul volumului de pe cască.

„Bazându-se pe succesul căștilor pentru gaming HyperX Cloud, concepute atât pentru jucătorii amatori, cât și pentru cei profesioniști, practicanți de sporturi electronice, noile căști Cloud Stinger oferă aceeași calitate tuturor gamerilor, indiferent de buget sau abilități. Cloud Stinger completează gama de căști Cloud pentru gaming, pentru a oferi utilizatorilor un sunet de studio pentru jocuri, muzică și divertisment”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

HyperX Cloud Stinger asigură performanțe audio optime, ajutând gamerii să-și localizeze oponenții rapid și oferindu-le astfel un avantaj în jocul pe mai multe platforme. HyperX Cloud Stinger este compatibil cu mai multe platforme – PC, Xbox One™1, PS4™, Wii U™ și dispozitive mobile2.

„HyperX produce căști excepționale, astfel că atunci când am încercat noile căști HyperX Cloud Stinger, nu am fost dezamăgit. Calitatea sunetului e extraordinară. Le folosesc în deplasări, uneori mă uit la streaming-uri online, sau joc acasă; căștile HyperX Cloud Stinger intră cu siguranță în clasa all-star în această categorie de preț”, a declarat Gordon Hayward, baschetbalist NBA și gamer.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version