Home Divertisment Pokemon Go oferă medalii bonus pentru a te motiva să prinzi mai...

Pokemon Go oferă medalii bonus pentru a te motiva să prinzi mai mulţi Pokemoni

0

Chiar dacă numărul jucătorilor Pokemon Go s-a diminiuat considerabil de la lansarea jocului până în prezent, Niantic Labs continuă să ofere utilizatorilor fel de fel de motive pentru care aceştia să continue să joace jocul de realitate augmentată.

Recent, jucătorii Pokemon Go au primit o veste bună. În funcţie de nivelul la care se află şi de cât de rari sunt Pokemonii pe care îi prind, aceştia primesc nu doar medalii, ci şi noi bonusuri pentru tipurile de Pokemoni (Kindler, Psychic, Gardener, etc.). Astfel, aceştia vor avea şanse mai mari să prindă Pokemon de un anumit tip.

Spre exemplu, pe măsură ce jucătorul se apropie de Kindler Medal, bonusul să prindă Pokemoni de foc precum Charmander, Vulpix şi Ponyta, creşte.

Antrenorii pot să îşi mărească şansele prinzând Pokemoni de acelaşi tip. Dacă un Pokemon are mai multe tipuri, bonusul jucătorului va fi media bonusurilor pentru fiecare tip. Spre exemplu, Pidgey este atât normal, cât şi tipul zburător. Bonusul în acest caz va fi media pentru tipul normal şi bonusuri pentru tipul Pokemonilor de aer.

Niantic nu a precizat când vor putea jucătorii să intre în posesia noii funcţii, dar spune că update-ul va avea loc curând. Tu mai joci Pokemon Go sau ai dezinstalat deja aplicaţia? Lasă-ne povestea ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version