Home Homepage Smartwatch-ul TAG Heuer Connected este disponibil acum şi în variantă Rose Gold...

Smartwatch-ul TAG Heuer Connected este disponibil acum şi în variantă Rose Gold la preţul de 9.900 de dolari

0

În urmă cu un an, TAG Heuer, producătorul de ceasuri, a lansat linia de smartwatch-uri Connected, cu Android Wear instalat. Acum, TAG Heuer Connected este disponibil şi în versiunea Rose Gold, dar preţul acestuia nu este unul pe care să îşi permită oricine să îl plătească.

TAG Heuer Connected Rose Gold costă nici mai mult, nici mai puţin de 9.900 de dolari. Această nouă variantă rose gold este produsă în totalitate din aur roz de 18K, iar acesta este şi motivul pentru care produsul costă aproximativ 10.000 de dolari. Toate celelalte ediţii TAG Heuer Connected au pretul de „numai” 1.500 de dolari.

Smartwatch-ul TAG Heuer Rose Gold este practic aceeaşi versiune de ceas ca dispozitivele Connected lansate de producător în urmă cu un an de zile, doar că materialul din care este creat este aur roz de 18K.

Ceasul este Android Wear, cu display circular LTPS LCD de 1.5 inchi, rezoluţie de 360 x 360 şi o densitate de pixeli de 240 ppi. Înăuntru, vine cu un procesor dual-core Intel de 1.6 GHz, 1 GB de RAM şi 4 GB mediu de stocare, împreună cu o baterie de 410 mAh care asigură o autonomie de cel puţin 25 de ore de utilizare. TAG Heuer are un număr de feţe de ceas din care utilizatorii Connected pot alege, inclusiv pentru fanii fitness, care doresc să îţi monitorizeze paşii, caloriile sau distanţa parcursă.

TAG Heuer vinde versiunea Connected Rose Gold doar online. Aşa că dacă eşti interesat de produs, dă o fugă pe website-ul producătorului.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version