Home Lifestyle Cultura Nintendo va lansa primul parc tematic Super Mario în Japonia până în...

Nintendo va lansa primul parc tematic Super Mario în Japonia până în 2020

0

Super Nintendo World se va numi cel mai ambiţios proiect de distracţie pe care Universal Studios şi Nintedo plănuiesc să îl lanseze în Japonia până în 2020.

Cele două companii vor construi o serie de parcuri tematice Super Mario în mai multe zone de pe glob, dar se pare că pentru asta vom mai avea de aşteptat vreo câţiva ani de zile.

Gigantul japonez a dezvăluit că primul parc de distracţii este programat să fie deschis la timp pentru Jocurile Olimpice din Tokyo, care vor avea loc în 2020. Noul parc se va numi Super Nintendo World şi va fi construit în Osaka, unde se află şi Universal Studios.

La începutul acestei luni, producătorul de jocuri Nintendo a lansa un videoclip scurt pe YouTube prezentând legenda Shigeru Miyamoto şi pe Mark Woodbury de la Universal punând la cale planurile pentru parcul tematic.

În video, cei doi executivi explică conceptul din spatele parcului de distracţii. Se pare că aici vor fi prezentate cele mai tari poveşti Nintendo şi vor fi readuse la viaţă personajele producătorului de jocuri, astfel încât să ia parte cu fanii la distracţie.

„Scopul este de a aduce personajele, acţiunea şi aventura jocurilor video Nintendo la viaţă în parcurile de distracţie Universal. Şi de a face asta în noi moduri inovative care captează ceea ce este special pentru ei. Toate aventurile, distracţia şi capriciile experienţei printr-un ecran vor fi de acum peste tot în jurul tău – în moduri autentice care îţi taie respiraţia.”

În viitor, Nintendo şi Universal plănuiesc să deschidă cel puţin două noi parcuri tematice în viitor, în Orlando şi Hollywood.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version