Home Divertisment Review Plantronics BackBeat Pro 2: Căştile wireless pe care le poţi conecta...

Review Plantronics BackBeat Pro 2: Căştile wireless pe care le poţi conecta simultan la două dispozitive

0

Din categoria ce gadgeturi ne mai cumpărăm pentru a fi mai productivi nu doar în concediile de vară, ci şi în călătoriile de afaceri sau în viaţa de zi cu zi, astăzi ne oprim asupra unei perechi de căşti wireless de la Plantronics. BackBeat Pro 2 sunt un upgrade realizat de Plantronic la căştile BackBeat Pro care au fost îndrăgite de utilizatori pentru varietatea de funcţii, sunetul bun şi capacitatea de anulare a sunetului de fundal.

Desigur, pentru că este destul de greu să obţii lucruri perfecte, nici BackBeat Pro nu au fost perfecte, dar au reprezentat un accesoriu provocator pentru călători. Plantronics BackBeat Pro 2 vine şi repară multe dintre problemele de care utilizatorii s-au plâns în legătură cu modelul originat. Astfel, Pro 2 reuşeşte să păstreze toate lucrurile bune pe care le-a oferit Pro şi aduce îmbunătăţiri la nivel de grosime şi greutate.

Nu toţi utilizatorii se împacă cu un design masiv al căştilor wireless, iar mulţi optează pentru căşti wireless in-ear, minimaliste, ce pot fi folosite şi pe post de accesorii, cum sunt spre exemplu căştile Level U de la Samsung. Desigur, fiecare design vine cu funcţionalităţi diferite, beneficii şi dezavantaje, iar în funcţie de stilul fiecăruia, căştile îşi fac sau nu loc în bagajul de călătorie al utilizatorilor.

Plantronics BackBeat Pro 2 sunt disponibile în variantă de culoare maro închis, cu accente de lemn. Calitatea materialelor din care sunt create acestea este una foarte bună, lucru ce face căştile să fie stabile pe cap, să nu alunece şi să nu prezinte probleme de utilizare nici la alergat, ceea ce înseamnă că le puteţi utiliza chiar şi atunci când ieşiţi la jogging sau mergeţi în sala de fitness pentru a vă menţine în formă.

Cu BackBeat Pro 2 poţi vorbi la telefon, poţi viziona filme online fără să-i mai deranjezi pe cei din jur, cum de altfel poţi să asculţi muzică. Un lucru interesant pe care l-am sesizat în timpul testării la aceste căşti este acela că dacă le dai jos de pe cap în timpul în care asculţi muzică pe YouTube, melodia se opreşte şi reporneşte atunci când utilizezi din nou căştile. Spre deosebire de o pereche de căşti wireless clasice, BackBeat Pro 2 nu utilizează resursele de energie în neştire, iar dacă spre exemplu ai uitat la un moment dat playlist-ul pornit şi căştile conectate la dispozitivul mobil, nici bateria telefonului, nici a căştilor nu vor fi afectate.

Cu alte cuvinte, putem spune că Plantronics BackBeat Pro 2 îţi urmăresc îndeaproape stilul de utilizare şi sunt mai mult decât un gadget, mai degrabă un fel de asistent care se asigură că nu utilizezi inutil anumite resurse.

Acestea se conectează rapid prin Bluetooth la orice dispozitiv doreşti, fie smartphone, tabletă, laptop sau orice alt produs care oferă acest suport. Mai mult decât atât, BackBeat Pro 2 pot fi conectate simultan la două dispozitive, cea ce nu întâlneşti la prea multe modele de căşti wireless de pe piaţă. Utilizatorii vor fi atraşi cu siguranţă de bass-ul adăugat de Plantronics la noile căşti, cât şi de anularea zgomotului de fundal, care este cu mult îmbunătăţit în comparaţie cu modelul de căşti original.

Mai mult decât atât, autonomia căştilor ar putea fi un alt factor determinant în alegerea unor căşti wireless, pentru că trebuie să recunoaştem că într-o lume în care suntem întotdeauna pe fugă, nu este deloc plăcut să ştii că trebuie să urmăreşti prizele mai devreme de 24 de ore pentru aţi încărca gadgeturile. Aşadar, orice produs cu o durată de viaţă a bateriei la o singură încărcare mai mare de 20 de ore merită atenţia.

Căştile Plantronics BackBeat Pro 2 sunt disponibile pentru achiziţionare la preţuri pornind de la 900 lei. Dacă sunteţi audiofili şi vă întrebaţi dacă produsul îşi merită banii, personal sunt de părere că da. În schimb, mai contează dacă sunteţi în căutarea unei palete mai largi de culori şi materiale pentru căşti, pentru că acest model nu este deloc ofertant la acest capitol.

În concluzie, ar trebui să deţii un BackBeat Pro 2 dacă ai nevoie de o pereche de căşti cu o durată de viaţă a bateriei incredibilă la o singură încărcare, confort de calitate superioară, capacitatea de a conecta două dispozitive în acelaşi timp la căşti şi poate cel mai important aspect, pentru sunetul de calitate oferit la un cost destul de accesibil.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version