Home Lifestyle Culinar Tefal OptiGrill+, OptiGrill + Snacking & Baking și OptiGrill + XL te...

Tefal OptiGrill+, OptiGrill + Snacking & Baking și OptiGrill + XL te ajută să gătești inteligent

0

Tefal prezintă trei dispozitive pentru gătit care te ajută să pregătești mic-dejunul, prânzul sau cina într-o manieră inteligentă. Este vorba despre OptiGrill® +, OptiGrill® + Snacking & Backing și OptiGrill®+ XL. Știm cu toții că, în era în care trăim, tendințele sunt din ce în ce mai mari pentru consumul de fast food sau junk food, de aici și vizitele tot mai dese la medicul gastroenterolog. De aceea, indicat ar fi să optăm întotdeauna pentru un stil de viață altfel, mai sănătos și mai echilibrat, susținut de dispozitive smart pentru gătit.

Fie că ești gourmand, gourmet sau un simplu food enthusiast, prepararea unui plate trebuie să se ridice la rangul de artă culinară! Alături de gama Tefal OptiGrill® +, OptiGrill® + Snacking & Backing și OptiGrill®+ XL – cei trei chefi dedicați, toamna aceasta descoperi tainele celor mai fine preparate.

Tefal OptiGrill® +: Plăcerea grătarului perfect 

În bucătăria lui Tefal OptiGrill®+ detaliul este elementul cheie. Dedicat celor mai rafinate gusturi, grătarul electric de ultimă generație beneficiază de o tehnologie patentată, unică în lume, ce garantează savoarea desăvârșită a preparatelor tale. Bucură-te de un grătar perfect, exact pe gustul tău cu cele 6 programe automate și descoperă modul manual cu 4 niveluri de temperatură pentru a găti o gamă variată de legume. Indicatorul luminos permite monitorizarea precisă a procesului de gătit: mov – pentru preîncălzire, albastru și verde – pentru primul stadiu de preparare, galben – atunci când alimentul este rare, portocaliu pentru mediu și roșu pentru bine făcut. În plus, dacă vrei să îl savurezi mai târziu, funcția de păstrare la cald se potrivește perfect cerințelor tale.

CUMPĂRĂ ACUM TEFAL OPTIGRILL+

Tefal OptiGrill®+ Snacking&Backing: Start with a Pizza!

Chef Tefal OptiGrill®+ Snacking&Backing îți transformă bucătăria într-un Wonderland al Aromelor alese cu stil. Un promotor al festinului culinar, datorită accesoriului special de coacere, poți prepara acasă pizza savuroasă, tarte sau prăjituri care cuceresc din prima.

Extinde-ţi orizontul cu o infinitate de reţete pregătite cu accesoriul special de coacere şi cele 4 setări de temperatură din modul manual. Setează indicatorul de gătire pe culoarea verde pentru reîncălzire, galben pentru coacere, portocaliu pentru coacere la temperatură înaltă sau roşu pentru rumenire la suprafaţă şi prepară delicii dulci sau sărate exact pe gustul tău.

Iar dacă eşti meat addict, savurează un grătar excepţional rare, medium sau well done, cu cele 6 programe automate de gătit: burger, cârnați, pui, sandwich, pește și carne roșie.

CUMPĂRĂ ACUM Tefal OptiGrill®+ Snacking&Backing

Tefal OptiGrill®+ XL: Let’s get serious

Lucrurile devin cu adevărat serioase în bucătăria lui Chef OptiGrill® + XL. Cu 33 % suprafață de gătit mai mare comparativ cu cea a lui OptiGrill® +, acesta are în total 9 programe automate, plus un mod manual de control al temperaturii. Acum poți prepara până la 8 porții simultan datorită suprafeței mai mari pe care o are grătarul, în timp ce Automatic Sensor Cooking detectează numărul de porții și grosimea lor, adaptând automat temperatura și durata de preparare. Perfecțiunea este literă de lege pentru OptiGrill®+ XL, astfel, vei obține de fiecare dată un grătar perfect, așa cum îți place.

CUMPĂRĂ ACUM Tefal OptiGrill®+ XL

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version