Home Lifestyle Culinar REVIEW Tefal Personal blender: Viața cu și fără smoothie

REVIEW Tefal Personal blender: Viața cu și fără smoothie

0

Fie că ești vegetarian sau pur și simplu dorești să adopți un stil de viață sănătos, cu siguranță din când în când îți mai prepari un shake sau un smoothie delicios și bogat în vitamine. Povestea mea cu smoothie-urile a început în urmă cu 3 ani de zile, când am decis că este momentul să dau jos cele 10 kilograme care nu-mi mai permiteau să încap în hainele preferate și mi-au mai cauzat și o gastrită destul de urătă.

De-a lungul timpului, am testat mai multe tipuri de blendere: verticale, cu vase mai mari, cu vase mai mici, mai zgomotoase sau mai puțin zgomotoase, dar cu același scop final. Când am aflat că Tefal a lansat blenderul personal Personal Blender BL1A9D, am fost atrasă în mod deosebit de faptul că vasul în care prepari smoothie-urile este suficient pentru prepararea a două porții, iar dispozitivul este foarte elegant, întocmai potrivit în bucătăria mea cochetă.

Ultimul blender pe care l-am folosit a fost unul vertical de la Philips, care presupunea asamblarea la fiecare utilizare și murdărirea a cel puțin 2 piese: vas și blender, dar și un disconfort din cauza cablului care se încolăcea deloc estetic și foarte enervant în jurul vaselor, fructelor sau chiar intra în preparat. Desigur, își făcea și acesta treaba, dar tot aveam nevoie de un produs care să mă ajute să fiu și mai productivă.

Tefal Personal Blender este un blender creat din inox, care vine cu un vas din plastic rezistent în care îți poți prepara băuturile preferate. Acesta se montează foarte ușor în orice colț de bucătărie și nu presupune acționarea niciunui buton, ci pur și simplu apăsarea recipientului din plastic pentru pasarea alimentelor. Ca să înțelegeți și mai bine cât de util este blenderul personal de la Tefal, pot spune doar atât, pregătirea unui smoothie nu durează mai mult de un minut cu tot cu tăierea fructelor sau legumelor.

Am auzit tot felul de discuții legate de faptul că produsul are 300 W și nu 600 W sau mai mult, dar sinceră să fiu, nu sunt necesari mai mulți W pentru scopul pe care îl are dispozitivul pentru gătit băuturi sănătoase și aromate. În plus, mai importante decât puterea unui blender, cred că sunt lamele acestuia, care trebuie să taie rapid și precis alimentele pentru a obține smoothie-ul perfect.

Tefal Personal Blender este compact și practic și unde mai pui că recipientul este portabil, ceea ce îți permite să prepari rapid smoothie-ul și să pleci de îndată pe ușa locuinței spre serviciu sau către întânirea la care trebuie să ajungi, fără să mai duci grija vaselor murdare.

Pentru crearea unui smoothie cu Tefal Personal Blender, ai de parcurs 3 pași simpli:

– umpli recipientul cu fructele și legumele preferate curățate și tocate

– adaugi 50 ml apă, dacă îți plac smoothie-urile lichide și nu pe cele ca un piure

– pasezi alimentele cu o apăsare fermă

Dacă vrei să consumi smoothie-ul direct din Tefel Personal Blender, trebuie doar să îndepărtezi suportul pentru cuțit și să fixezi capacul din plastic cu mâner practic pentru transport.

Tefal Personal Blender este un blender ideal nu doar pentru doamnele, domnișoarele sau domnii care doresc să adopte un stil de viață sănătos, ci și pentru mămicile care sunt în perioada diversificării cu bebelușii sau vor să se asigure că zilnic copiii lor consumă cantitatea de vitamine și nutrienți necesară vârstei și greutății lor.

Cumpără Tefal Personal Blender la preț redus

Dacă ai ajuns la concluzia că Tefal Personal Blender este produsul care îți poate crea și ție smoothie-urile perfecte zi de zi, te anunț că eMAG tocmai l-a scos la ofertă, redus de la 189,99 lei la 126,23 lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version