Home Homepage 3 motive pentru care să cumperi un televizor Philips TV Ambilight

3 motive pentru care să cumperi un televizor Philips TV Ambilight

0

Lumea s-a schimbat de când au fost lansate smart TV-urile. Acum, dacă trebuie să cumperi un televizor și mergi într-un magazin sau cauți online, vei vedea că smart TV-urile și televizoarele LED sau OLED sunt cele mai la modă. Dar de ce? Desigur, televizoarele s-au schimbat și ele considerabil, de la dispozitive alb-negru care ofereau suport pentru doar două canale media la minuni tehnologice pe care unii dintre noi le înțelegem destul de greu.

Deși tehnologia TV a evoluat considerabil, auzim tot mai des că, cea mai bună modalitate prin care poți să îți îmbunătățești viața este să renunți la TV. Totuși, considerăm că, problema reală nu este televizorul în sine, ci conținutul TV pe care utilizatorii îl accesează zilnic și dispozitivele pe care aleg să le utilizeze pentru a consuma divertismentul, iar în rândurile următoare vom dezvolta acest subiect, pe marginea căruia vă invităm să vă spuneți părerea în secțiunea de comentarii de mai jos.

Au trecut mai bine de 4 luni de zile de când utilizăm smart TV Philips TV Ambilight seria 7502, un Android TV ultrasubțire cu diagonala de 139 cm (55 inchi), display LED 4K Ultra HD, procesor Quad Core și 16 GB extensibili, lucru ce ne-a ajutat să descoperim că există viață și dincolo de televiziunea tradițională, iar televizorul poate să îți schimbe cu adevărat viața, dacă îmbracă în ambalajul potrivit întreg conținutul consumat.

De ce să cumperi un smart TV Ambilight

– În primul rând, vorbim despre un singur dispozitiv care aduce în același loc programele televiziunilor tradiționale cu accesul la internet și o multitudine de aplicații de care poți să te bucuri ore la rând, fie că vorbim despre sport, seriale sau documentare. Cu alte cuvinte, cu un smart TV Ambilight nu ești limitat să vizionezi doar conținutul televiziunilor tradiționale, ci poți naviga pe internet pentru a-ți selecta conținutul preferat.

Poți viziona filme, cum de altfel poți naviga pe internet sau poți lăsa comentarii pe Facebook, poți trimite un e-mail sau poți descărca videoclipuri de pe YouTube. Iar partea și mai tare este că, poți chiar să instalezi software pe propriul televizor inteligent pentru a-l utiliza ca și când ar fi un computer personal.

– Smart TV-ul Philips TV Ambilight este o operă de artă pentru designul interior al casei tale. Nu vorbim despre un smart TV clasic, ci de un dispozitiv care pur și simplu îți ia ochii atunci când rulează divertismentul pe care îl consumi împreună cu familia ta. Dacă un smart TV tradițional îți limitează câmpul vizual și îți concentrază atenția la imaginile de pe ecran, Philips TV Ambilight se camuflează perfect în designul oricărei încăperi, iar asta prin sistemul de iluminare Ambilight încorporat care îți dă senzația că diagonala televizorului este mult mai mare decât ce ai achiziționat.

În plus, știm cu toții ce senzație ne oferă ecranele de la cinema atunci când vizionăm un film mult-așteptat. Ei bine, experiența oferită de un televizor Ambilight redă aproape fidel modul de prezentare al conținutului de divertisment dintr-o sală de cinema. Statisticile arată că, ne uităm la TV în medie aproximativ 40 de ore pe săptămână, ceea ce înseamnă 2.000 de ore pe care le petrecem anual în fața micilor ecrane așa că, de ce să nu profităm de tot acest timp într-o manieră inteligentă, captivantă și pătrunzătoare.

Vezi avantajele smart TV-ului Philips TV Ambilight peste televizoarele ieftine tradiționale și o să afli rapid cum poate fi influențat pozitiv modul în care percepi lumea, ce impact poate avea divertismentul asupra copiilor tăi, cum ți se schimbă în bine starea de spirit sau cum poate să fie consumată constructiv și nu distructiv energia mentală.

Un smart TV Philips TV Ambilight îți permite să navighezi pe internet, la fel cum o faci cu un computer personal și unde mai pui să conectezi la stația ta cu display gigant un kit tastatură și mouse wireless. Poți viziona videoclipuri pe YouTube. Desigur, poți face asta de pe orice alt smart TV, dar când vei vedea imaginile pe un Philips TV Ambilight, îți vei spune, la fel ca prietenii noștri, că îți este extrem de greu să revii la smart TV-ul tău simplu de acasă.

Asculți muzica ta preferată, poți vedea pe smart TV același conținut de pe smartphone, tabletă, laptop sau calculator fără să întinzi cabluri prin casă, cum de altfel poți să te joci la fel cum o faci de pe dispozitivul mobil, laptop sau computer personal. Unde mai pui că ai, de asemenea, posibilitatea să lansezi apeluri video, iar pentru acest lucru ai nevoie doar de o cameră web. Vezi toate rețelele tale sociale preferate în timp ce te uiți la TV, iar dacă optezi pentru Netflix, tu decizi când începi sau finalizezi vizionarea unui program de divertisment.

Dacă te uiți mai puțin la televizor, nu vei fi mai sănătos, deși unii susțin că acest obicei este dăunător sănătății tale. Contează foarte mult ce tip de conținut TV consumi, dacă acesta este de calitate și dacă te ajută să te dezvolți personal și profesional. În plus, un aspect la fel de important este și calitatea imaginilor transmise de televizorul pe care îl deții, volumul culorilor, cât de luminoase sau cât de pătrunzătoare sunt acestea și mai ales dacă sunt influențate de lumina zilei.

Cumpără un televizor Philips TV Ambilight

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version