Home Divertisment Sony lansează player-ul 4K Ultra HD Blu-ray™ și receiverul AV HDR 4K

Sony lansează player-ul 4K Ultra HD Blu-ray™ și receiverul AV HDR 4K

0

Sony prezintă inovațiile anului pentru home enterainment: televizoare OLED și LCD 4K HDR, bare de sunet, Blu-ray și nu numai în cadrul CES 2018. Dispozitivul LCD 4K HDR le va oferi utilizatorilor o experiență de vizionare și audiție similară cu cea de la cinema în propria casă. Completând gama de playere 4K Ultra HD Blu-ray, UBP-X700 oferă o gamă mai variată de culori, contrast și luminozitate decât playerele standard Blu-Ray, creând o imagine mai apropiată de realitate.

De asemenea, Sony extinde gama consacrată de sisteme home cinema cu receptorul AV STR-DH790. Acesta oferă o configurare flexibilă a canalelor 5.1.2 cu decodoarele Dolby Atmos și DTS:X, oferind un sunet surround cinematografic puternic.

Conectivitate

Utilizatorii pot experimenta redarea 4K Ultra HD Blu-ray, beneficiind de un conținut care prezintă cele mai mici detalii cu un grad de fidelitate mai ridicat.

Optimizând modul în care imaginile HDR sunt redate de pe player pe ecranul televizorului, X700 permite trecerea semnalului HDR10 și Dolby Vision și contribuie la redarea fidelă a detaliilor, culorilor și luminozității. DH790 este, de asemenea, compatibil cu HDR10 și Dolby Vision. Combinația dintre X700 și DH790 oferă o experiență audio inedită, păstrând calitatea imaginilor.

Pentru a obține o experiență cinematografică audio autentică, cu redarea fidelă a imaginilor, este recomandat ca utilizatorii să conecteze împreună cele două dispozitive. Compatibilitatea lui DH790 cu Dolby Atmos și DTS:X le oferă utilizatorilor o experiență audio naturală; sunetele provocate de fulgere sau cele ale sirenelor de pe străzi sunt redate realist, datorită configurației canalelor de 5.1.2.

Filme și multimedia

Utilizatorii pot privi orice tip de conținut își doresc, deoarece X700 le facilitează accesul la universul serviciilor de streaming 4K. Începând cu Netflix™, Prime Video™ și YouTube™, utilizatorii au la dispoziție o gamă variată de conținut. Blu-ray playerul 4K Ultra HD poate reda o gamă variată de formate video și audio de înaltă calitate, inclusiv MP4, DSD, FLAC și altele.

Configurare

Atât Blu-ray playerul X700 4K Ultra HD, cât și receptorul AV DH790 au carcase subțiri și compacte. Device-urile au fost proiectate ținându-se cont de caracteristicile unei sufragerii obișnuite, iar DH790 simplifică modul de configurare a difuzoarelor, datorită tehnologiei Digital Cinema Automatic Calibration (D.C.A.C.), sistem automat de configurare a difuzoarelor.

Folosind un plug-in pentru microfon, tehnologia avansată D.C.A.C. utilizează o serie de teste pentru tonuri, pentru a afla care este nivelul potrivit pentru difuzoare. Testele se bazează pe modul în care au fost amplasate difuzoarele, în raport cu proprietățile acustice ale camerei.

Preț și disponibilitate:

Player-ul UBP-X700 va fi disponibil din ianuarie 2018, la prețul recomandat de 270 lire / 270 lire.

Receptorul STR-DH790 va fi disponibil din mai 2018, la prețul recomandat de 450 lire / 400 lire.  

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version