Home Homepage Energizer POWER MAX P600S este smartphone-ul flagship de la Avenir Telecom

Energizer POWER MAX P600S este smartphone-ul flagship de la Avenir Telecom

0

Avenir Telecom anunță lansarea smartphone-ului flagship Energizer POWER MAX P600S, un smarphone de ultimă generație, proiectat să forțeze limitele. Dispozitivul este prevăzut cu un ecran curbat full HD, cu muchii rotunjite, ultra-subţiri, cu un raport de aspect de 18:9 și o baterie foarte puternică, de 4.500 mAh.

Energizer® POWER MAX P600S este echipat cu o baterie de 4.500 mAh, care durează mai mult de 16 zile în stand-by și asigură 12 ore de utilizare, potrivit producătorului. Datorită tehnologiei inteligente de economisire a energiei, fiecare milliamper al bateriei este optimizat pentru a evita irosirea energiei. Power Max P600S dispune de un încărcător de 12V cu încărcare rapidă și un cablu USB-C.

Energizer® POWER MAX P600S este primul smartphone din gamă care oferă un ecran full HD, de 5,99 inci, cu un raport de aspect de 18:9, curbat pe marginile laterale. Are un format ergonomic, ce permite o activitate multitasking mai plăcută (două aplicații pot fi plasate una lângă alta) și îl face mai ușor de ținut în mână (este mai ingust și poate fi folosit fără efort, cu o singură mână).

Dispozitivul are o grosime de doar 9,8 mm, linii netede, lichide, curbe ergonomice și o carcasă în culori vibrante, cu efect de fibră de carbon.

Dispunând de o cameră principală Sony de 13 MP şi de 5 MP pe partea din spate şi o cameră frontală de 8 MP, Energizer® POWER MAX P600S este pregătit să capteze lumea din jurul nostru până în cele mai mici detalii. Sistemul de cameră duală oferă fotografiilor şi clipurilor video realizate o mai mare adâncime, o claritate mai bună şi un focus mai rapid. Cameră frontală oferă posibilitatea de a realiza selfy-uri și convorbiri video foarte clare.

Dotat cu un procesor Mediatek Helio P25 MT6757CD Octo Core de 2,5 GHz, în variantele de 3 GB sau 6 GB de memorie RAM, potențialul Energizer® POWER MAX P600S este nelimitat. Utilizatorii pot naviga pe web, pot viziona filme și pot juca jocuri cu o fluiditate excepțională, sau pot filma şi viziona clipuri video 4K UHD.

Fiind un dispozitiv 4G / LTE, capabil să atingă până la 300 Mbps, Energizer® POWER MAX P600S oferă o conexiune de mare viteză. Acest smartphone este echipat, de asemenea, cu tehnologia VoLTE (Voice over LTE). Energizer® POWER MAX P600S oferă suport pentru două cartele SIM sau o cartelă SIM și un card SD de până la 256 GB.

Echipat cu un giroscop care detectează rotația și stabilizează camera, alături de un accelerometru, care determină înclinația, poziția și viteza sa, Energizer® POWER MAX P600S aduce utilizatorul în lumea imaginară uimitoare a realității virtuale.

Cititorul de amprente permite ca Energizer® POWER MAX P600S să fie deblocat în mai puțin de o secundă cu o singură atingere: simplă și rapidă. Utilizatorii pot înregistra până la 5 amprente diferite.

În ceea ce privește disponibilitatea smartphone-ului, utilizatorii îl vor putea găsi în magazinele Internity și la magazinele Flanco, eMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan și Bayern Mobile Solution.

Vom testa în perioada următoare smartphone-ul flagship Energizer POWER MAXX P600S și vom reveni cu un review complet care să vă ajute să alegeți informat și inspirat.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version