Home FILM MyFrenchFilmFestival este disponibil în România exclusiv prin Orange TV Go

MyFrenchFilmFestival este disponibil în România exclusiv prin Orange TV Go

0

În perioada 18 ianuarie – 18 februarie, iubitorii filmului francez şi nu numai vor putea urmări filmele din cadrul ediţiei cu numărul nouă a MyFrenchFilmFestival, disponibile gratuit în România, exclusiv în Orange TV Go.

Cu peste 12 milioane de vizualizări în 2018, MyFrenchFilmFestival este primul festival online de film francez accesibil publicului din România în mod gratuit.

Iubitorii de film vor putea urmări cu uşurinţă filmele de pe laptop, tabletă sau smartphone. Vizionarea se va face prin intermediul aplicaţiei Orange TV Go, dar şi a site-ului tvgo.orange.ro.

Cei care accesează platforma şi aplicaţia Orange TV Go vor putea viziona filmele subtitrate în limba română. Traficul de date va fi taxat în funcţie de serviciul de internet folosit.

MyFrenchFilmFestival face parte din amplul proiect „Sezonul Franţa-România 2019” (Saison France-Roumanie 2019). Acesta propune publicului peste 400 de manifestări culturale. Nu sunt excluse evenimente din domeniile educaţiei şi inovării, economiei şi antreprenoriatului, gastronomiei, turismului şi sportului. Manifestările culturale se desfăşoară atât în Franţa cât şi în România.

Festivalul propune un concept inovator menit să aducă în lumina reflectoarelor noua generaţie de producători de film francez. Festivalul oferă utilizatorilor din întreaga lume acces la o bogată selecţie de producţii ale cinematografiei franceze.

Publicul poate descoperi de la filme de comedie, dramă sau romantice și până la thrillere şi filme clasice. Astfel, selecția din acest an include 12 filme de lung metraj și 13 filme de scurt metraj.

Filmele înscrise în competiţie vor fi evaluate de către un juriu format din regizori de renume internaţional alături de jurnalişti şi cunoscuţi critici de film.

La finalul festivalului vor fi desemnaţi câştigătorii celor trei premii acordate în cadrul competiţiei oficiale. Premiile vor fi: premiul juriului, premiul presei internaţionale şi premiul publicului pentru care spectatorii îşi vor putea exprima preferinţele.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version