Home Recomandăm Telefoanele NOA oferă funcții premium la preț accesibil

Telefoanele NOA oferă funcții premium la preț accesibil

0
Telefoanele NOA oferă funcții premium

Vă anunțam încă dinainte să mergem la Mobile World Congress 2019 că veți auzi din ce în ce mai mult despre brandul de telefoane croat, NOA. Am stat de vorbă cu CMO-ul NOA, Mario Pintar, care ne-a vorbit despre noutățile din portofoliu și surprizele pe care le pregătește pentru România în 2019. Ce trebuie să știți, dincolo de orice, este că telefoanele NOA oferă funcții premium la preț accesibil.

Cristian Gănescu: Salut, Mario!

Mario Pintar: Salut!

CG: Ce faci?

MP: Sunt bine. Prezentarea s-a încheiat, iar acum sunt bine.

CG: Mario, ce ne poți spune despre NOA. Ce este NOA?

MP: NOA este un producător. Am început să producem dispozitive în urmă cu șapte ani. Acesta este al treilea an în care suntem prezenți aici, în Barcelona, la MWC. Cred că este cel mai bun an. Standul nostru arată nemaipomenit. Toți ne-au spus că avem un stand foarte frumos.

CG: Pot să confirm acest lucru.

Telefoanele NOA oferă funcții premium

MP: Da. Mulțumesc. Care este povestea noastră? Vrem să producem cele mai bune produse de categorie B (accesibile). Vrem să oferim clienților noștri cât se poate de mult din funcționalitățile disponibile pe produsele premium pe dispozitivele NOA, la un preț cât mai accesibil.

CG: Practic, avem o gamă variată de dispozitive smartphone, văd că sunt și smart TV-uri și accesorii. La ce să ne așteptăm în ceea ce privește accesoriile?

Putem vedea smartphone-urile, care sunt foarte bune. Se simt foarte bine la atingere. Smart TV-urile le-am văzut, au o imagine foarte clară, vom da mai multe detalii în articolul pe care îl vom publica. Dar pe parte de accesorii, la ce să ne așteptăm de la NOA?

MP: Ai dreptate. Noi am început cu featurephone și modele entry-level, dar astăzi NOA are o gamă variată de produse. Astăzi avem seria NOA Element, toate aceste dispozitive. Suntem foarte mândri de ele, spre exemplu acesta, NOA N10, este modelul flagship de anul trecut.

smartphone NOA

NOA a câștigat premiul ISA de ”Cel mai cumpărat smartphone”

MP: Am câștigat premiul de la ISA de „Cel mai bine cumpărat smartphone” cu acesta. De asemenea, avem și gama CORE by NOA. Este modelul entry-level și feature phones, tabletele NOA, avem gama NOA de accesorii pentru dispozitivele mobile. Și, începând cu anul trecut, am început producția de televizoare. Televizoare smart cu rezoluție 4K cu sistem de operare Android.

Suntem foarte mândri de noile modele, care se numește Element, gama F, aici în Barcelona am lansat 4 modele, Noa F3, F5, F10Pro și F20Pro.

Toate aceste produse vor avea inteligență artificială, pe modulul de cameră. Utilizatorii vor putea alege din 8 moduri diferite, iar unul dintre ele va fi cel cu AI (inteligență artificială). Acest mod va avea la rândul său 10 opțiuni pentru a capta cele mai bune imagini.

CG: Altfel spus, avem o gamă accesibilă de smartphone-uri cu tehnologie de ultimă oră.

MP: Da.

CG: Cu alte cuvinte, este o afacere foarte bună, eu așa zic. Sper că vom avea la dispoziție cât mai curând aceste dispozitive pentru a face un hands-on și un review complet pentru cei care ne urmăresc.

MP: Da. Vă vom trimite câteva mostre de test.

CG: Mulțumesc, abia așteptăm. Ce ați dori să transmiteți celor care ne urmăresc și care și-ar dori să beneficieze de aceste produse și în România.

MP: Fiți pe fază, urmăriți-ne pe rețelele de socializare, folosiți hashtag-ul nostru și sper că vom ajunge cât mai curând în Romania.

Pentru cei interesați de smartphone-urile din oferta NOA

Trebuie menționat că acestea sunt deja disponibile în oferta Arsis. Desigur, în perioada următoare vom asista cel mai probabil la introducerea unei game mult mai variate la noi în țară. Dacă aveți întrebări, le așteptăm în comenatarii. Nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube Noobz pentru noutăți video din tehnologie și nu numai.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version