Home FILM Serialul Netflix Lucifer se întoarce pe 8 mai

Serialul Netflix Lucifer se întoarce pe 8 mai

0

Veștile bune circulă repede: Serialul Netflix Lucifer se întoarce pe 8 mai. Sezonul 4 din Lucifer se întoarce după ce Chloe a văzut adevărata față a lui Lucifer.

Lucifer se confruntă cu o nouă provocare: Eva, prima femeia care a păcătuit vreodată, se întoarce.

Ce urmărește Eva, rămâne de văzut. S-ar putea să se răzbune pe cel care a ispitit-o afară din rai, s-ar putea să fie ceva diferit. Rămâne de văzut!

Serialul Netflix Lucifer se întoarce

Lucifer este produs pentru Netflix de Jerry Bruckheimer Television alături de Warner Bros. Television.

Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood și KristieAnne Reed sunt producători executivi.

Serialul a fost dezvoltat de Tom Kapinos și se bazează pe personajele create de Neil Gaiman, Sam Kieth și Mike Dringenberg pentru Vertigo, al DC Entertainment.

Din distribuție fac parte: Tom Ellis (în rolul lui Lucifer Morningstar) și Lauren German (detectiva Chloe Decker). Dar și Kevin Alejandro (detectivul Dan Espinoza), D.B. Woodside (Amenadiel), Lesley-Ann Brandt (Maze), Aimee Garcia (Ella Lopez) și Rachael Harris (Dr. Linda Martin).

În sezonul 4 își vor face debutul Inbar Lavi, în rolul lui Eve și Graham McTavish, în rolul lui Father Kinley.

Sezonul 3 din Lucifer

Sezonul 3 din drama Lucifer de pe Netflix începe cu Lucifer în mijlocul deșertului, fără aripi.

Acesta cere ajutorul detectivei Chloe să îl ajute să afle ce s-a întâmplat cu el. Pe măsură ce înaintăm în sezon, Lucifer încearcă din răsputeră să afle cine l-a răpit și de ce.

În același timp, acesta ajută LAPD să rezolve mai multe crime și morți inexplicabile. Amenadiel încearcă să se adapteze la noua sa viață, iar Maze descoperă că nu e de ajuns să fie un vânător de recompense.

Care este personajul tău preferat din Lucifer? Cum crezi că se va desfășura acțiunea în noul sezon? Scrie părerea ta în comentarii.

Abonează-te la YouTube Noobz

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version