Home Accesorii IKEA a creat noua colecție SYMFONISK – O vom testa în curând

IKEA a creat noua colecție SYMFONISK – O vom testa în curând

0

IKEA a creat noua colecție SYMFONISK, în parteneriat cu Sonos. Sunetul și lumina sunt doi dintre factorii cei mai de impact care pot spori cu ușurință calitatea vieții de acasă. Ambele elemente sunt esențiale în crearea atmosferei potrivite în orice încăpere.

Cele două companii și-au unit forțele pentru a crea cadrul perfect de utilizare a sunetului ca  element de design în adevăratul sens al cuvântului. Bazată pe o serie de pasiuni și valori comune, colaborarea îmbină înalta expertiză în materie de amenajări interioare cu cea audio și urmărește să democratizeze noțiunea de sunet prin crearea unor noi modalități de integrare armonioasă a sunetului în propriul cămin.

„IKEA se află într-o căutare constantă a ideilor care pot îmbunătăți viața de acasă. Prin integrarea tehnologiei în structura anumitor piese de mobilier, ne asigurăm că putem oferi soluții și mai eficiente în acest sens,” a declarat Björn Block, Business Leader în cadrul IKEA Home Smart, la IKEA Suedia.

Astfel, SYMFONISK este o gamă ce pune accent pe asocierea dintre sunetul de înaltă calitate și designul atrăgător. Colecția include două boxe cu Wi-Fi integrat, ce pot fi controlate cu ușurință prin intermediul aplicației mobile Sonos, dar și cu ajutorul unei telecomenzi. Funcționează atât pe cont propriu, cât și grupate, astfel că orice colț al locuinței poate fi „ușor amenajat prin sunet”, iar muzica preferată se poate auzi simultan în mai multe camere.

IKEA a creat noua colecție SYMFONISK

Raftul de cărți SYMFONISK cu boxă Wi-Fi a câștigat deja un premiu Red Dot la categoria Product Design. Produsul este versatil prin decor și economisește spațiu, pe deasupra.

Aspectul său minimalist și fațetele interșanjabile din material textil în culori neutre îl fac să se potrivească oriunde. Poate fi așezat la vedere, ca pe un element de sine stătător. Cum de altfel poate fi montat pe un perete pentru a-l utiliza pe post de noptieră sau poate fi agatat pe un suport în bucătărie cu ajutorul unor carlige pentru boxe. Indiferent de alegere, va suna grozav și se va încadra perfect în orice fel de ambianță.

IKEA a creat noua colecție SYMFONISK

Lampa SYMFONISK cu boxă Wi-Fi este  un produs gândit într-o manieră care depășește sfera esteticului high-tech cu care ne-am obișnuit. Într-o oarecare măsură, designul său a fost inspirat din ideea de șemineu. O singură piesă care răspândește o lumină caldă și sunet plăcut în același timp.

Mai mult, funcția sa duală ne scutește de un cablu în plus, dar și de folosirea altei prize și, de ce nu, de achiziționarea mai multor produse cu ajutorul cărora am fi ajuns la același rezultat.

Lampă costă 998 lei. Raftul poate fi achiziționat la prețul de 599 lei. În timp ce telecomanda are prețul de 49.9 lei. Mai multe detalii despre colecție vor fi publicate pe website-ul www.ikea.com/ro. Colecția va fi disponibilă în magazine de la începutul lunii iulie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version