Home Accesorii Samsung pregătește lansarea Galaxy Watch 3

Samsung pregătește lansarea Galaxy Watch 3

0
Samsung pregătește lansarea Samsung Galaxy Watch 3

Samsung pregătește lansarea  Galaxy Watch 3. Samsung Galaxy Watch 3 apare pe pagina oficială de asistență a brand-ului.

Samsung pregătește lansarea  Galaxy Watch 3

Se pare că, Samsung este pregătit să introducă un nou Galaxy Watch. Ar putea fi un Galaxy Watch 2020 sau un Galaxy Watch 3. În acest moment, numele este mai puțin important.

Vrem doar să știm dacă va exista într-adevăr un nou smartwatch din partea gigantului de tehnologie sud-coreean. Este posibil ca noul smartwatch să fie dezvăluit în cadrul evenimentului Unpacked care va avea loc în august.

Au existat multe speculații legate de acest nou smartwatch. Este posibil să aibă o ramă rotativă și va fi probabil în două variante.

De asemenea, este așteptat și Galaxy Watch Active2 cu monitorizare ECG. Funcționalitatea a fost aprobată în Coreea de Sud și vine cu 8 GB stocare. Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Watch 3 ar putea fi unul și același.

Samsung ar putea profita de acest sezon, pentru că livrările de smartwatch-uri au crescut cu 20% în primul trimestru al anului 2020.

Un lucru este sigur: Samsung Galaxy Watch 3 va ajunge pe piață

Unele pagini de asistență ale Samsung listează noul smartwatch în Coreea. Paginile prezintă patru modele diferite ale Galaxy Watch 3 cu aceste numere: SM-R840NZKAKOO, SM-R840NZSAKOO, SM-R850NZDAKOO și SM-R850NZSAKO.

Nu este clar dacă vor fi dezvăluite patru modele. Nu există nici specificații sau funcții enumerate.

Astfel, este doar o chestiune de timp înainte ca Samsung să facă o dezvăluire oficială. Pentru moment știm doar că Galaxy Watch SM-R840 va avea 41 mm. SM-R850 are dimensiunea de 45 mm. S-ar părea că SM-R845 și SM-R855 sunt versiuni celulare ale primelor două modele.

Ne putem aștepta la un smartwatch cu carcasă din oțel inoxidabil, protecție Corning Gorilla Glass XD, certificare MIL-STD 810G și rezistență la apă 5ATM. La fel ca în cazul majorității smartwatch-urilor, acesta se dublează și ca monitor de sănătate și fitness.

Alte specificații includ Bluetooth, WiFi și GPS standard pentru modelul non-celular. Niciun cuvânt despre dimensiunea bateriei, dar smartwatch-ul va veni cu tehnologie de încărcare wireless.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version