Home Evenimente Samsung va dezvălui cinci noi dispozitive la Unpacked

Samsung va dezvălui cinci noi dispozitive la Unpacked

0

Samsung va dezvălui cinci noi dispozitive în data de 5 august 2020. Șeful departamentului de comunicații mobile al companiei anunță telefoane noi, căști și un smartwatch.

Tae-moon Roh, președintele și șeful departamentului de comunicații mobile a companiei, anunță dispozitivele într-o postare pe blog.

Samsung va dezvălui cinci noi dispozitive la evenimentul Unpacked

„La Galaxy Unpacked din această vară vom introduce cinci noi dispozitive.”, a spus el. „… vei fi împuternicit să trăiești la maxim viața cu aceste dispozitive în mână (și în urechi și la încheietura mâinii).”

Pe baza acestor informațiilor din ultimele săptămâni, putem deduce că Samsung va anunța trei telefoane noi, Galaxy Note 20, Note 20 Plus și Note 20 Ultra. De asemenea va anunța o pereche de căști wireless numite Galaxy Buds Live și un nou smartwatch.

În a doua parte a postării sale, Roh vorbește despre trei priorități asupra cărora divizia mobilă Samsung se va concentra în viitor. Primul este un accent pe ceea ce spune că sunt „inovații semnificative”. În ultimele șase luni, Roh spune că Samsung a investit semnificativ în cercetare și dezvoltare. El susține că investițiile vor duce la o inovație și mai îndrăzneață”.

Vom face tehnologia mobilă mai personală, mai inteligentă, mai utilă și mai sigură.”, scrie Roh. În viitorul apropiat, asta înseamnă mai multe telefoane pliabile și dispozitive cu conectivitate 5G, potrivit executivului.

De asemenea, vă puteți aștepta ca Samsung să dubleze parteneriatele. Mai exact, Roh menționează relația continuă a Samsung cu Microsoft. Asta sugerează că cele două companii au mai multe planuri în viitor. „Aceast tip de colaborare va continua să se extindă prin parteneriatul nostru cu Xbox.”, a spus el.

În cele din urmă, Roh observă că planurile departamentului său sunt mai agile. „Pandemia a reprezentat un test dur.”, spune el. „A însemnat transformarea rapidă pentru a avea grijă de comunitățile noastre locale, partenerii și angajații, în timp ce construim în continuare rezistență pentru operațiunile viitoare.”

Acestea fiind spuse, majoritatea utilizatorilor vor doar să știe cu ce noutăți vine Samsung la Unpacked 2020. Vom afla destul de curând.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version