Home Evenimente Samsung Galaxy Unpacked are loc online pe 11 august

Samsung Galaxy Unpacked are loc online pe 11 august

0

Samsung Galaxy Unpacked are loc online pe 11 august. Compania tocmai a anunțat evenimentul Unpacked din acest an.

Samsung Galaxy Unpacked are loc online pe 11 august

Samsung a trimis invitații la Galaxy Unpacked pentru data de 11 august la ora 10 ET, iar evenimentul va avea loc doar online.

În alți ani, lansarea Samsung din luna august se ținea pentru seria Note. De data aceasta, însă, mai multe rapoarte au indicat că nu va exista un smartphone Note. Lipsa Note a devenit o posibilitate, mai ales după ce compania a adus Pen la flagship-urile sale Galaxy S21 în acest an. Stiloul a fost un semn distinctiv al liniei Note de la concepția sa și a distins Note de gama S.

În loc de o nouă variantă Note, este mai probabil să se lanseze noi telefoane pliabile, cum ar fi Z Flip și Z Fold 2. Samsung a prezentat concepte de ecran mai flexibil în luna mai și, deși ar putea trece ceva timp până când vom vedea acele modele într-un produs real, compania continuă în mod clar să lucreze la tehnologie.

Samsung a confirmat, de asemenea, că va lansa un nou Galaxy Watch la acest eveniment Unpacked. Dispozitivul va rula o versiune de Wear OS pe care a co-proiectat-o cu Google. Există, de asemenea, o posibilitate ca Samsung să lanseze noi căști. Mai ales după raportările legate de Galaxy Buds 2 din ultimele săptămâni.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version