Home Lifestyle Culinar McDonald’s testează McPlant’ în Danemarca și Suedia

McDonald’s testează McPlant’ în Danemarca și Suedia

0

McDonald’s testează ‘McPlant’ în Danemarca și Suedia. Apar mai multe opțiuni plant-based pentru flexitarieni.

McDonald’s testează McPlant’ în Danemarca și Suedia

Noul burger de la McDonald’s, a debutat cu un test în Danemarca și Suedia, potrivit Bloomberg. Burgerul a fost anunțat în noiembrie de către companie. Supranumit McPlant, burgerul este făcut din proteine de mazăre și orez și a fost co-dezvoltat cu Beyond Meat.

Testele au început în ianuarie și vor dura până în 15 martie în Suedia și 12 aprilie în Danemarca. Succesul scandinav al McPlant va fi evaluat înainte de a putea fi lansat pe alte piețe.

Burgerul este gătit pe același grătar ca și burgerii din carne de vită, deci nu este vegan din punct de vedere ethnic. Cu toate acestea, un comunicat de presă al McDonald’s Suedia prezintă McPlant ca fiind cea mai recentă opțiune pentru flexitarieni.

McDonald’s și Beyond Meat au colaborat anterior cu „P.L.T.” în Canada, dar nu este clar dacă parteneriatul McPlant va continua după aceste încercări timpurii. „În timp ce McDonald’s va furniza burgerii McPlant pentru teste prin Beyond Meat, nu a specificat furnizorii pentru lansări viitoare”, spune Bloomberg.

McPlant este cea mai recentă opțiune în trendul companiilor de fast-food care se ocupă de alternative de carne. În ultimii ani, Burger King, Dunkin ’, Starbucks, KFC și alții au adăugat produse de la Beyond Meat sau de la competitorul său, Impossible Foods.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version