Home Accesorii Will.i.am lansează masca Xupermask

Will.i.am lansează masca Xupermask

0

Will.i.am lansează masca Xupermask. Noua mască a fost co-proiectată de omul din spatele costumelor spațiale SpaceX. Masca Xupermask este o mască de față HEPA cu căști ANC încorporate.

Will.i.am lansează masca Xupermask

Odată ce măștile devenit o necesitate, au apărut nenumărate variații ale acestora în lumea modei, a mărfurilor și a tehnologiei. Astfel, Willi.i.am, intră și el în această industrie. Membrul Black Eyed Peas s-a asociat cu Honeywell pentru a crea o mască în valoare de 299 de dolari.

Masca este creată în parteneriat cu designerul de costume de la Hollywood Jose Fernandez, același designer care se află și în spatele costumelor spațiale SpaceX. Xupermask vine echipată cu ventilatoare duale cu trei trepte și filtre HEPA. Aceleași filtre pe care le găsim și în purificatorul de aer purtabil LG. Will.i.am a adăugat, de asemenea, căști wireless (care seamănă cu căștile sale cu butoane circulare), cu anulare activă a zgomotului, un microfon și conectivitate Bluetooth 5.0.

Concept împrumutat de la masca Razer, Xupermask are lumini LED de zi pentru a atinge în continuare acea estetică neon, futuristă. Masca va fi comercializată începând cu 8 aprilie în America de Nord și înEuropa prin intermediul unui site web dedicat. Masca va fi disponibilă în două culori (alb-negru) și două dimensiuni.

Alegerea lui Will.i.am de a dezvolta o mască nu este deloc surprinzătoare. El a intrat în sfera tehnologiei cand a lansat un ceas inteligent, accesorii pentru iPhone și castile sale cu butoane circulare. Compania sa  a achiziționat, de asemenea, un producător de hub-uri inteligente pentru casă și a încercat să cumpere startup-ul de căști wireless Earin, deși tranzacția nu a fost finalizată. Toate acestea arată că Will.i.am încă încearcă să devenă antreprenor tehnologic.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version