Home FILM Iată noutățile Netflix de săptămâna aceasta

Iată noutățile Netflix de săptămâna aceasta

0

Iată noutățile Netflix de săptămâna aceasta. Netflix își actualizează în mod constant lista de filme și seriale. Astfel, poate fi greu să alegi din toate opțiunile și să decizi ce să urmărești pe platforma de streaming.

Iată noutățile Netflix de săptămâna aceasta

Pentru cei care dețin un abonament Netflix iată câteva sugestii pentru filme și seriale noi de urmărit pe Netflix săptămâna aceasta.

New Gods: Nezha Reborn

Un tânăr pe nume Li Yunxiang duce o viață satisfăcătoare, desi provine dintr-o zonă defavorizată. Totul se schimbă pentru el când își descoperă adevărata identitate în urma confruntării cu vechiul său dușman. El trebuie să învețe să își controleze puterea pentru a putea proteja orașul și persoanele iubite.

The Soul

The Soul este un film întunecat și dens. Nu este un film pentru cei care caută divertisment ușor. Povestea circulă frecvent pe marginea subiectului mortalității, dansează pe marginea întunericului și prezintă imagini melancolice asupra vieții. Însă, în ciuda viziunii sale subtil distopice asupra viitorului și a omniprezenței morții, arată că viața nu este un demers complet lipsit de speranță.

Law School

Povestea Law School are loc într-o universitate de drept prestigioasă. Însă, nu este vorba despre întâlniri și relații. Povestea are la bază o crimă, o arestare și o anchetă. Un incident sumbru pune la încercare un profesor de drept și pe studenții săi ambițioși.

Dad Stop Embarrassing Me!

Dad Stop Embarrassing Me arată stereotipuri clasice, personaje caricaturizate și aranjamente familiare. În mod clar nu reinventează sitcomul. Noua comedie Netflix, interpretată de Jamie Foxx, prezintă povestea unui antreprenor, părinte singur din Atlanta, Brian (Foxx), care trebuie să își crească singur fiica adolescentă Sasha (Kyla-Drew) după moartea prematură a mamei sale.

Ride or Die

Bazat pe manga Gunjo (Ultramarine) de Ching Nakamura, filmul îi are în rolurile principale pe actrița Kiko Mizuhara și pe actrița Honami Sato. Ride or Die este un cocktail încărcat cu romantism adevărat regizat de Ryuichi Hiroki și scris de Nami Kikkawa. Producția Netflix oferă un film doar cu protagoniste feminine. Aceasta este o raritate în industria de divertisment din Japonia.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version