Home Divertisment Bine ai venit la spectacolul Pete Davidson

Bine ai venit la spectacolul Pete Davidson

0

Bine ai venit la spectacolul Pete Davidson. Altfel spus: cum să transformi un meci de box într-un stand up special.

Bine ai venit la spectacolul Pete Davidson

Lupta nu atât de așteptată a lui Jake Paul împotriva lui Ben Askren a avut loc în cele din urmă sâmbătă seara pe stadionul Mercedes-Benz din Atlanta. Meciul nu a durat mult, întrucât Paul l-a eliminat pe Askren în prima rundă. A fost o luptă rapidă, deloc grozavă, așa cum era de așteptat până la urmă.

Cu toate acestea, evenimentul a fost un succes. Cum este posibil? Ei bine, în timp ce Jake Paul oferea un meci cu mult sub așteptări împotriva fostei vedete UFC / MMA, cea mai mare vedetă a nopții a ajuns să fie Pete Davidson. Comediantul și membrul distribuției SNL a avut o serie de momente absolut hilare la Triller Fight Club PPV.

Cel mai bun moment al său a venit chiar înainte de meci. Davidson i-a luat drept punching bags atât pe Paul, cât și pe Askren în timp ce îi plimba pe oameni prin vestiarul lui Jake Paul.

Apoi, Davidson a făcut lucrurile și mai amuzante când a făcut un live roast împreună cu Askren:

Și nu în ultimul rând a fost acest moment hilar cu Snoop Dogg:

Fără îndoială Pete Davidson a făcut spectacolul să merite pentru persoanele care au plătit să vadă așa-zisul meci între Jake Paul și Ben Askren. Dacă nu poți vedea un meci adevărat de box, măcar te bucuri de un show de stand up.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version