Home Divertisment BTS și-a doborât propriul record YouTube

BTS și-a doborât propriul record YouTube

0

BTS și-a doborât propriul record YouTube. Grupul K-pop a doborât recordul de vizualizări cu o marjă considerabilă.

BTS și-a doborât propriul record YouTube

Se pare că BTS vrea să mențină propriile recorduri YouTube. Grupul K-pop și-a doborât propriul record pentru cele mai multe vizionări de pe YouTube în 24 de ore, conform Variety. Astfel, BTS a acumulat 113 milioane de redări pentru videoclipul său „Butter”. Sunt cu aproximativ 12 milioane mai multe vizualizări față de cele 101,1 milioane de vizualizări adunate la ultimul videoclip „Dynamite”, care a avut premiera în august anul trecut.

Noua melodie a stabilit, de asemenea, un record pentru cea mai mare premieră YouTube cu 3,9 milioane de spectatori simultani. Clipul are peste 190 de milioane de vizionări la acest moment.

Nu este deloc surprinzător că BTS bate din nou recordul. Fanii grupului, cunoscuți colectiv sub numele de Army, sunt legendari pentru devotamentul lor. Astfel, putem spune că era practic garantat că vor apărea în masă pentru premieră și mai ales că vor rămâne și după premieră. Campania de promovare în perioada de pre-lansare și Billboard Music Awards au ajutat, de asemenea.

Cu toate acestea, este remarcabil faptul că single-ul a doborât recordul cu o marjă confortabilă. Acest lucru sugerează că YouTube are încă loc să crească chiar și atunci când apar patternuri familiare (cum ar fi lansările K-pop).

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version