Home FILM 10 show-uri de stand-up de urmărit pe Netflix

10 show-uri de stand-up de urmărit pe Netflix

0

10 show-uri de stand-up de urmărit pe Netflix. Netflix are un catalog extraordinar de vast când vine vorba de spectacole de stand-up pe serviciul lor de streaming.  

10 show-uri de stand-up de urmărit pe Netflix

Există o cantitate nebună de comedie pe Netflix și provoc pe oricine să încerce să urmărească toate spectacolele. Până atunci, însă, iată zece din show-urile de stand-up preferate de acest redactor.

10. Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis

Este posibil să fi auzit de Taylor Tomlinson, este posibil să nu. Însă, dacă nu ai auzit acum este șansa să o cunoști. În acest stand-up Netflix, Tomlinson oferă o privire dureroasă și reală asupra a ceea ce înseamnă să te afli la vârsta de douăzeci de ani în această era. Sigur, poate fi distractiv. Dar, de asemenea, poate fi un coșmar. Debutul ei pe Netflix poate fi găsit în The Comedy Lineup.

9. Richard Pryor: Live in Concert

Stilul de comedie a lui Richard Pryor este fără limită de limbaj, profanat și a influențat o întreagă generație de actori și comedieni de stand-up. O la fel de vastă influență a avut și legendarul show de stand-up Live in Concert. Expresiile faciale hiper-dramatizate ale lui Pryor dau viață cu adevărat glumelor. Mimetismul său maniacal este pus în evidență când glumește despre propria sa viață. Patruzeci de ani mai târziu, showul clasic al lui Pryor rezista.

8. John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City

După succesul copleșitor al primelor sale două showuri, New in Town și The Comeback Kid, fostul scriitor de la SNL, John Mulaney, a reușit să ajungă la Radio City Music Hall din New York pentru a treia sa înregistrare.

De data aceasta, Mulaney deplânge transformarea corpului său în perioada „grosolană” a vieții, recunoscând în același timp că încă arată ca un copil uriaș. Comedia lui este mai ascuțită ca niciodată, amestecând noi subiecte cu auto-deprecierea sa.

7. Chris Rock: Tamborine

Primul stand-up special al lui Chris Rock din ultimul deceniu arată o parte a legendarului comedian pe care nu am mai văzut-o până acum. Acesta vorbește despre infidelitatea care i-a pus capăt căsătoriei, permițând un acces în viața sa personală neîntâlnit în showurile lui de până acum. Astfel, arătând că cel mai încrezător om din sfera comediei este vulnerabil.

6. Tiffany Haddish: Black Mitzvah

Tiffany Haddish a devenit o vedetă de film deplină în acest moment. Astfel încât este ușor să uiți că este în sfera de stand-up de mai bine de un deceniu. În primul ei show de comedie Netflix ea arată de ce celebritatea ei a decolat atât de brusc. Tiffany vorbește despre excentricitățile de a fi o femeie evreiască și relația ei incomodă cu faima.

5. Bill Burr: Walk your way out

Acest show Netflix este un microcosmos al comediei lui Bill Burr. Simplu, onest și direct la obiect. Burr renunță la specialitățile contemporane de comedie și trece direct la treabă. În acest caz, 80 de minute în care Burr spune tot ce vrea, fără filtru. În ciuda titlului, Bill nu se teme de abordarea unor subiecte controversate.  

4. Pete Davidson: Alive From New York

Membrul distribuției Saturday Night Live începe să fie din ce în ce mai activ în sfera comediei. În acest show de stand up comediantul vorbește despre mintea lui incredibil de complexă, dar și despre relația lui cu Ariana Grande.

3. Bill Burr: Paper Tiger

Bill Burr nu a fost niciodată numit subtil și este extrem de clar de ce în acest special Netflix filmat în Royal Albert Hall din Londra. Burr se plânge de turneul lui Michelle Obama, abordează problema feministelor de sex masculin și explică de ce personalitatea lui ar putea să-i distrugă căsnicia.

2. Kevin Hart: Zero F ** ks Given

Acest show de stand up vin în perioada COVID. Este înregistrat în propria sa casă, cu Hart ținând spectacolul în pijamal. Deși Hart este mai puțin liber cu obscenitățile decât de obicei, Zero F ** ks este o comedie specială amuzantă și surprinzător de introspectivă. O mare parte din acestea se învârte în jurul lui Kevin, care se împacă nu numai cu capcanele faimei, ci și cu modul în care faima l-a schimbat. El își explorează propriile urcușuri și coborâșuri ca o celebritate.

1. Kevin Hart: I’m a Grown Little Man

Kevin Hart este un maestru povestitor. Toate show-urile sale de stand up sunt pe gustul meu, dar acesta rămâne preferatul meu. Este hilar, fără să vorbească despre politică sau situații controversate. Hart vorbește despre copiii lui, familie și prieteni, în același timp devenind chiar el ținta glumelor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version