Home FILM Iată 5 filme sci-fi de vizionat pe Netflix

Iată 5 filme sci-fi de vizionat pe Netflix

0

Iată 5 filme sci-fi de vizionat pe Netflix. Genul sci-fi-ul a devenit din ce în ce mai popular și vine cu bugete mari și efecte uluitoare.

Iată 5 filme sci-fi de vizionat pe Netflix

Netflix are pentru utilizatori o selecție considerabilă de conținut sci-fi. De la abordări horror la comedii romantic, platforma de streaming le oferă pe toate.

Priest

Într-o societate devastată de secole de război între oameni și vampiri, un preot războinic (Paul Bettany), și veteran al ultimului conflict, trăiește într-un oraș condus de biserică. Când un grup de vampiri îi răpește nepoata (Lily Collins), preotul ignoră jurămintele sacre și pleacă să o salveze înainte ca aceasta să fie transformată. Preotului i se alătură iubitul nepoatei sale (Cam Gigandet) și o fostă preoteasă (Maggie Q) cu abilități de luptă supranaturale.

Van Helsing

Faimosul ucigaș de monștri Gabriel Van Helsing (Hugh Jackman) este trimis în Transilvania pentru a-l ajuta pe ultimul rămas din linia genealogică Valerious în înfrângerea contelui Dracula (Richard Roxburgh). Anna Valerious (Kate Beckinsale) dezvăluie că Dracula a format o alianță cu doctorul Frankenstein (Shuler Hensley).

Ea este hotărâtă să rupă un blestem vechi de secole aruncat asupra familiei sale. Împreună, Anna și Van Helsing își propun să distrugă inamicul comun, dar descoperă câteva secrete neliniștitoare în lupta lor împotriva răului absolut.

Beautiful creatures

În micul oraș Gatlin, S.C., Ethan Wate (Alden Ehrenreich) este puternic afectat de sosirea Lenei Duchannes (Alice Englert), nepoata patriarhului orașului Macon Ravenwood (Jeremy Irons). Imediat, Ethan se simte atras de Lena, chiar dacă distrugerea pare să o înconjoare și are puteri supranaturale care sunt dincolo de controlul ei.

De parcă nu ar fi suficient, un bluestem se va activa pentru Lena la împlinirea vârstei de 16 ani. Moment în care forțele luminii sau forțele întunecate o vor revendica.

Sleepy Hollow

Acțiunea are loc în 1799. Sleepy Hollow se bazează pe povestea clasică a lui Washington Irving „The Legend of Sleepy Hollow”. Fidel lumii visate pe care Irving o pictează în povestea sa, filmul amestecă groază, fantezie și romantism și prezintă o distribuție extraordinară de personaje care ajung să cunoască supranaturalul.

Seventh Son

Cu secole în urmă, un campion numit Maestrul Gregory (Jeff Bridges) a învins-o pe Mother Malkin (Julianne Moore), o vrăjitoare malefică. Acum, ea a scăpat de închisoare și este însetată de răzbunare. Ea își cheamă adepții și se pregătește să-și dezlănțuie mânia asupra umanității. Un singur lucru îi stă în cale: Maestrul Gregory.

Gregory îl ia pe Tom Ward (Ben Barnes) ca noul său ucenic, dar are doar până la următoarea lună plină să-l învețe pe Tom ceea ce durează de obicei ani. Tânărul ucenic trebuie să învețe cum să lupte împotriva magiei întunecate.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version