Home FILM Următorul eveniment Netflix se numește TUDUM

Următorul eveniment Netflix se numește TUDUM

0

Următorul eveniment Netflix se numește TUDUM. Evenimentul va avea loc pe 25 septembrie și va fi ține trei ore. De asemenea, va include știri, trailere și clipuri din peste 70 de seriale și filme.

Următorul eveniment Netflix se numește TUDUM

Netflix a anunțat primul său eveniment global pentru fani, TUDUM. Este numit după sunetul care se aude alături de sigla Netflix ori de câte ori începe un serial sau film pe platformă. Compania spune că TUDUM va fi un eveniment de trei ore plin de știri, trailere și clipuri exclusive din peste 70 de seriale și filme, cu apariții ale unora dintre cele mai mari vedete Netflix.

Scopul evenimentului TUDUM este „să distreze și să-i onoreze pe fanii Netflix de pe tot globul”. Printre proiectele pe care le va prezenta Netflix se numără Stranger Things, The Witcher, Cobra Kai, Money Heist, Bridgerton, The Crown, Ozark, The Umbrella Academy și Red Notice. Cowboy Bebop va intra, de asemenea, pe listă , așa că poate Netflix va arăta primul trailer din viitorul serial în timpul evenimentului.

TUDUM începe pe 25 septembrie. Va fi transmis în direct pe diferitele canale YouTube de la Netflix, precum și pe Twitch și Twitter. Există și pre-spectacole înainte de evenimentul principal, începând cu ora 8:00 ET.

Acestea se vor concentra pe serialele anime și o selecție de seriale și filme din Coreea de Sud și India. Netflix spune că utilizatorii Facebook, Twitch și YouTube pot co-transmite evenimentul. Cu alte cuvinte, pot retransmite TUDUM pe propriile canale în timp real și pot reacționa la acesta în direct.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version