Home FILM HBO Max ajunge în anumite țări din Europa pe 26 octombrie

HBO Max ajunge în anumite țări din Europa pe 26 octombrie

0

HBO Max ajunge în anumite țări din Europa pe 26 octombrie. Serviciul va fi lansat mai întâi în Spania și în țările nordice.

HBO Max ajunge în anumite țări din Europa pe 26 octombrie

HBO Max va fi lansat în Europa luna viitoare pe 26 octombrie. Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania și Andorra sunt primele șase țări în care va fi disponibil serviciul. Următoarele 14 teritorii unde serviciul va fi lansat anul viitor sunt : Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Lista teritoriilor corespunde regiunilor acoperite în prezent de HBO Europe. Momentan operează o mână de servicii de streaming diferite pe continent, inclusiv HBO España, HBO Nordic și HBO Go. Compania a declarat că intenționează să facă tranziția serviciilor sale europene marca HBO la HBO Max pe parcursul acestui an.

Absente de pe listă sunt piețe mari, cum ar fi Marea Britanie, Italia, Franța și Germania. HBO nu a operat servicii independente în aceste țări, notează The Hollywood Reporter. În schimb, a optat să licențieze conținutul operatorilor locali precum Sky, deținută de Comcast, în Marea Britanie. HBO spune că „lansări suplimentare sunt, de asemenea, planificate pentru anul viitor”.

Filmele și seriile WarnerMedia precum Harry Potter, Game of Thrones și The Big Bang Theory sunt consumate cu pasiune de fanii din toată Europa”, a declarat șeful HBO Max International Johannes Larcher. „HBO Max a fost creat pentru a le oferi cea mai intuitivă și convenabilă experiență de vizionare pentru a vizualiza acestea și o gamă variată de alte titluri uimitoare.” HBO Max include în prezent conținut de la Warner Bros., HBO, DC și Cartoon Network, precum și conținut nou denumit Max Originals.

HBO Max a fost lansat în SUA în mai anul trecut. În iunie, serviciul de streaming a fost lansat în alte 39 de țări din America Latină și Caraibe.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version