Home Divertisment Gaming GTA V a vândut 160 de milioane de unități

GTA V a vândut 160 de milioane de unități

0
GTA V a vândut 160 de milioane de unități

GTA V a vândut 160 de milioane de unități, fiind depășit doar de către Minecraft. Grand Theft Auto V a vândut 160 de milioane de unități de la lansare. Astfel, își consolidează poziția de al doilea cel mai vândut joc din toate timpurile, după Minecraft. Informația reiese din cea mai recentă prezentare pentru investitori a Take-Two Interactive.

Cifra vânzărilor GTA V este masivă în comparație nu numai cu alte jocuri în sine, ci cu francize întregi. Potrivit Statista, până în noiembrie 2020, franciza Assassin’s Creed a vândut 155 de milioane de exemplare. Numărul respectiv nu include Assassin’s Creed: Valhalla, care a fost lansat în aceeași lună. Dar chiar și atunci când adaugi vânzările acelui titlu, vânzările GTA V se apropie extrem de mult de vânzările totale ale francizei Assassin’s Creed.

GTA V a vândut 160 de milioane de unități

Prezentarea Take-Two Interactive a mai susținut că franciza Grand Theft Auto a vândut, în total, peste 370 de milioane de unități. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, conform site-ului web al companiei Pokémon, franciza Pokémon a vândut un total de 380 de milioane de unități.

Numărul masiv de vânzări ale GTA V nu este surprinzător, având în vedere cât de succes a avut componenta multiplayer a jocului. Grand Theft Auto Online a fost lansat în 2013. Pe parcursul ultimilor nouă ani, baza de jucători a GTA Online a crescut. Asta în principal datorită sprijinului constant din partea Rockstar. Potrivit prezentării Take-Two, GTA Online a avut peste 40 de actualizări gratuite de conținut până în prezent.

Cu toate acestea, cifra masivă de vânzări a lui GTA V va pune cu siguranță un accent pe Rockstar pentru a se asigura că următoarea intrare în franciză va funcționa similar. În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare „GTA 6“ de ani de zile, crearea unui joc care va vinde mai mult decât francize întregi, mai ales atunci când componenta sa online este setat să devină o lansare de sine stătătoare, este o sarcină grea.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version