Home Smart Smartwatch Samsung Galaxy Watch 5 va avea o baterie mai bună

Samsung Galaxy Watch 5 va avea o baterie mai bună

0
Samsung Galaxy Watch 5 va avea o baterie mai bună

Samsung Galaxy Watch 5 va avea o baterie mai bună, potrivit unor informații apărute despre componentele smartwatch-ului.

Există încă o mulțime de elemente necunoscute despre Galaxy Watch 5, deoarece încă nu a fost anunțat. Dar bateria sa ar fi fost depistată într-un raport depus pentru reglementare. Bateria în cauză pare să fie o unitate cu o capacitate de 276mAh. Este mai mare decât bateria de 247mAh disponibilă pe Galaxy Watch 4.

Noua baterie a lui Galaxy Watch 5, observată inițial de SamMobile, nu depășește cu mult capacitatea dispozitivului anterior. Dar ar trebui totuși să îmbunătățească perioada de funcționare a bateriei și problemele cu care s-au confruntat mulți utilizatori Watch 4.

În esență, Watch 4 nu a reușit să mențină o încărcare foarte mult timp, atingând aproximativ două zile. Astfel că, sperăm că noua baterie este capabilă să ofere o perioadă mai lungă pentru viitorul dispozitiv.

Samsung Galaxy Watch 5 va avea o baterie mai bună

Deși durata de viață îmbunătățită vine, în general, cu baterii mai mari, nu există nicio garanție că Watch 5 va avea o durată de viață mai lungă decât cea a Watch 4. Când vine vorba de baterii, nu este întotdeauna vorba de dimensiune, ci de modul în care îl utilizezi.

Galaxy Watch 4 nu este un dispozitiv foarte bine optimizat. Ceea ce a dus la supraîncălzire și la o durată scurtă de viață a bateriei. Așa că există încă șansa ca nouă baterie să nu facă o diferență semnificativă în Watch 5, dacă nu este utilizată corect .

Nu există prea multe schimbări între generațiile Galaxy Watch, în ceea ce privește durata de viață a bateriei. Cu toate acestea, faptul că Samsung investește în piese noi pentru baterii pare să indice faptul că compania este interesată să crească avantajul bateriilor sale, la un moment dat în viitor.

Având în vedere că Galaxy Watch 4 este încă relativ nou, fanii nu ar trebui să se aștepte la multe știri oficiale despre Galaxy Watch 5 în curând. Dacă urmează ciclul tipic de lansare, pe care Samsung l-a folosit, Watch 5 se va lansa probabil la un moment dat în al treilea trimestru al anului 2022. Dar încă nu există nicio informație oficială.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version