Home Smart Smartphones Apple vrea să ofere iPhone la abonament

Apple vrea să ofere iPhone la abonament

0
Apple vrea să ofere iPhone la abonament

Apple vrea să ofere iPhone la abonament, fără ca utilizatorul să dețină dispozitivul, ci doar să îl folosească. Compania ar putea extinde acest serviciu și pentru alte produse.

iPhone-urile și alte dispozitive Apple au devenit din ce în ce mai scumpe, iar compania se vede nevoită să folosească modele alternative de vânzare. Noua strategie are ca scop atenuarea loviturii pe care o resimte pe parte de vânzări. Sursele Bloomberg susțin că Apple dezvoltă un serviciu de abonament pentru iPhone și alte componente hardware.

Asemănător programului de upgrade pentru iPhone, se achită o taxă lunară în locul unuui cost inițial sau finanțare în rate. Probabil că acest lucru se va gestiona prin contul Apple.

Apple vrea să ofere iPhone la abonament

Detaliile complete despre ceea ce ar fi inclus în abonament nu sunt foarte clare. Dar se speculează că serviciul ar include upgrade-uri regulate, iar lansarea va avea loc fie la sfârșitul anului 2022, fie la începutul lui 2023. Prețul este, de asemenea, necunoscut.

Programul actual de upgrade al Apple necesită în prezent 35 dolari sau mai mult pe lună pentru a obține atât upgrade-uri anuale pentru iPhone, cât și acoperire continuă AppleCare+.

Apple a refuzat să comenteze. Trebuie să ținem cont de faptul că Apple nu s-a sfiit să se orienteze către abonamente. Serviciile digitale precum Apple Music, TV+ și Fitness+ au reprezentat o componentă cu o creștere rapidă a veniturilor și au contribuit la atenuarea fluctuațiilor ciclurilor sezoniere de vânzări, precum și la o piață de telefonie relativ saturată.

O ofertă mai largă de abonament hardware ar extinde această strategie. Apple ar putea conta pe un flux de venituri mai sigur și constant, în special de la clienții care altfel ar aștepta mai mult pentru a-și înlocui dispozitivele.

via

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version