Home Smart Smartphones Apple vinde iPhone 12 și 12 Pro recondiționate

Apple vinde iPhone 12 și 12 Pro recondiționate

0
Apple vinde iPhone 12 și 12 Pro recondiționate

Apple vinde iPhone 12 și 12 Pro recondiționate, potrivit magazinului virtual al companiei. Astăzi, magazinul oficial Certified Refurbished al Apple a adăugat modele iPhone 12 și iPhone 12 Pro.

Terminalele sunt disponibile pentru cei interesați de dispozitivele din generația anterioară ale companiei și care doresc să economisească bani.

Pentru a înțelege mai bine ce oferă aceste produse avem după cum urmează. Produsele achiziționate de la magazinul Apple Certified Refurbished vin cu o baterie nouă. Produsele au carcasă exterioară nouă, piese de schimb originale Apple și o garanție de un an. Livrarea este gratuită, cât și returnarea. Produsele vin cu cel mai nou sistem de operare preinstalat. Singurul dezavantaj? Nu primești cutia originală.

Apple vinde iPhone 12 și 12 Pro recondiționate

Cei care nu au probleme cu produsele recondiționate, pot economisi 110 dolari pe iPhone 12 cu 64GB spațiu de stocare. Economia este de 120 dolari pe cel cu 128GB spațiu de stocare, respectiv 140 dolaari pe iPhone 12 Pro cu 128GB spațiu de stocare.

iPhone 12 Pro cu 256GB spațiu de stocare aduce o economie de 150 dolari, iar iPhone 12 Pro cu 512GB spațiu de stocare oferă 180 dolari reeducere. Este o ofertă destul de atractivă. Mai ales pentru că vorbim despre dispozitive care artă ca noi.

Cu toate acestea, livrările sunt limitate, disponibile în limita stocului. Este posibil ca unitățile iPhone 12 și 12 Pro să nu fie prezente pentru mult timp.

O veste mai puțin bună pentru clienții din România este că oferta este disponibilă doar în SUA. Este foarte puțin probabil ca oferta să se extindă și în țara noastră. Cea mai mare provocare este că prezența Apple în România se realizează prin intermediul resellerilor autorizați. Va trebui să mai așteptăm, probabil.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version