More

  Cum spionezi un telefon mobil – 5 aplicații utile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telefoanele mobile sunt create pentru o mulţime de scopuri. Printre aceste scopuri se numără și lansarea de apeluri mobile, trimiterea mesajelor text, navigarea pe Internet, lansarea mesajelor video, IM şi altele. În unele situații, utilizatorii se întreabă cum spionezi un telefon mobil?

  Cu toate că aceste lucruri ne fac vieţile mai uşoare, ele pot veni şi cu o mulţime de lucruri rele. Telefoanele mobile sunt folosite în activităţile teroriştilor, în fraude, agresari sexuale, aventuri şi multe astfel de situații nefericite. Pentru că, ne place sau nu, tehnologia are și părțile ei negative.

  Spionatul este ilegal în unele ţări, inclusiv în România. Asta dacă nu ai acordul persoanei urmărite. Cu toate astea, poate fi permis în anumite circumstanţe. Un soţ sau o soţie au dreptul să afle dacă partenerul de viaţă îl/o înșală. Oamenii angajează detectivi particulari pentru problemele pe care le au. Însă, în era digitală totul este făcut prin intermediul smartphone-urilor şi laptop-urilor.

  Există sute de aplicaţii prin intermediul cărora poţi întâlni oameni noi şi cu ajutorul cărora poţi începe o aventură. Totul începe cu un flirt, care duce la convorbiri telefonice şi apoi la întâlniri amoroase. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul teroriştilor. Aceștia pot să folosească telefoane mobile pentru a se suna între ei, ca de altfel şi pentru a-și trimite mesaje. Întrebarea de bază rămâne, cum spionezi un telefon mobil?

  Cum spionezi un telefon mobil – 5 aplicații utile

  Nu există o metodă directă prin care să spionezi un telefon. Ai avea nevoie de o expertiză de hacking, mai ales dacă vorbim de agențiile naționale de securitate, pentru a sparge telefonul cuiva şi pentru a afla tot ce te interesează. Însă, cum rămâne cu persoanele de rând? Cum rămâne cu acele persoane care nu ştiu prea multe lucruri legate de hacking sau alte detalii tehnice despre computere şi smartphone-uri?

  Din fericire, există câteva aplicaţii concepute special pentru a servi la astfel de scopuri. Deşi poţi folosi aplicaţiile doar pentru a te conecta la telefonul persoanei pe care vrei să o spionezi, tot este mai bun decât nimic. Mai jos sunt cele mai cunoscute aplicaţii de spionat, care pot fi folosite pentru a obţine informaţiile de care ai nevoie:

  » mSpy
  » Mobistealth
  » Highster Mobile
  » Flexispy
  » Spyera

  Toate aceste aplicaţii sunt accesibile contra-cost şi au specificaţii identice. Le poţi folosi pentru a spiona apeluri, mesaje text, email-uri, conversații WhatsApp, istoricul din browser, lista de contacte sau calendarul de evenimente. Ca de altfel și IM-urile, documentele media și activitatea de pe social media. Poți să urmăreşti inclusiv telefonul persoanei din cauză căreia eşti îngrijorat, să spunem, copilul tău care este minor și rebel.

  Există o specificaţie pe care o putem întâlni doar la câteva aplicaţii şi care ne poate fi de real folos. Spre exemplu, Highster ne permite să folosim camera telefonului persoanei pe care o spionăm pentru a verifica împrejurimile. Cum de altfel, putem asculta sunetele înconjurătoare prin intermediul microfonului telefonului mobil.

  Acum că ai aflat 5 moduri despre cum spionezi un telefon mobil, ai de gând să le folosești? Scrie-ne în comentarii!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.