Cum spionezi un telefon mobil – 5 aplicații utile

NoobZ
- 6.08.2015, 0:10 în Smartphones
19

SHARES
Cum spionezi un telefon mobil

Telefoanele mobile sunt create pentru o mulţime de scopuri. Printre care pentru a lansa apeluri mobile, pentru a trimite mesaje text, să navighei pe Internet, să lansezi mesaje video, IM şi altele. În unele situații, utilizatorii se întreabă cum spionezi un telefon mobil ?

Cu toate că aceste lucruri ne fac vieţile mai uşoare, ele pot veni şi cu o mulţime de lucruri rele. Telefoanele mobile sunt folosite în activităţile teroriştilor, în fraude, agresari sexuale, aventuri şi multe astfel de situații nefericite. Pentru că, ne place sau nu, tehnologia are și părțile ei negative.

Spionatul este ilegal în unele ţări. Asta dacă nu ai acordul persoanei urmărite. Dar poate fi permis în anumite circumstanţe. Un soţ sau o soţie au dreptul să afle dacă partenerul de viaţă îl/o înșală. Oamenii angajează detectivi particulari pentru problemele pe care le au. Dar în era digitală totul este făcut prin intermediul smartphone-urilor şi laptop-urilor.

Există sute de aplicaţii prin intermediul cărora poţi întâlni oameni noi şi cu ajutorul cărora poţi începe o aventură. Totul începe cu un flirt, care duce la convorbiri telefonice şi apoi la întâlniri amoroase. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul teroriştilor. Care folosesc telefoane mobile pentru a se suna între ei, ca de altfel şi mesaje. Întrebarea de bază rămâne, cum spionezi un telefon mobil?

Cum spionezi un telefon mobil – 5 aplicații utile

Nu există o metodă directă din care să spionezi un telefon. Pentru că ai avea nevoie de o expertiză de hacking pentru a sparge telefonul cuiva şi pentru a ştii despre el tot ce se poate şti. Acest lucru este mai degrabă pentru agenţiile naţionale de securitate. Dar cum rămâne cu persoanele de rând. Acele persoane care nu ştiu prea multe lucruri legate de hacking sau alte detalii tehnice despre computere şi smartphone-uri?

Din fericire pentru noi, cei de rând, există câteva aplicaţii concepute special pentru a servi scopurilor pe care le avem. Deşi poţi folosi aplicaţiile doar pentru a te conecta la telefonul persoanei pe care vrei să o spionezi, tot este mai bun decât nimic. Mai jos sunt cele mai cunoscute aplicaţii de spionat, care pot fi folosite pentru a obţine informaţiile de care ai nevoie:

» mSpy
» Mobistealth
» Highster Mobile
» Flexispy
» Spyera

Toate aceste aplicaţii sunt accesibile contra-cost şi au specificaţii identice. Le poţi folosi pentru a spiona apeluri, mesaje text, email-uri, istoricul din browser, lista de contacte sau calendarul de evenimente. Ca de altfel și IM-urile, documentele media și activitatea de pe social media. De asemenea, poți să urmăreşti telefonul persoanei din cauză căreia eşti îngrijorat. Să spunem, copilul tău care este minor și rebel.

Există o specificaţie pe care o putem întâlni doar la câteva aplicaţii şi care ne poate fi de real folos. Spre exemplu, Highster ne permite să folosim camera de la telefonul persoanei pe care o spionăm pentru a verifica împrejurimile. Ca de altfel, pentru a asculta sunetele înconjurătoare prin intermediul microfonului telefonului mobil. Acum că ai aflat 5 moduri despre cum spionezi un telefon mobil, ai de gând să le folosești? Scrie-ne în comentarii!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!