More

  Cum afli cine este sosia ta și unde o găsești

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Există 7 oameni în lume care seamănă sau au semănat la un moment dat cu noi. Cel puțin, așa spune o teorie lansată de nu știm cine. Cum afli cine este sosia ta te-ai putea întreba?

  Acestea sunt fie împrăştiate pe planetă, fie au trăit într-o altă perioadă de timp. Există şanse chiar ca la un moment dat să fi fost atât de aproape de sosiile tale, dar să nu le fi întâlnit personal niciodată.

  Pentru a testa această teorie, 3 tineri, Niamh Geaney, Harry English şi Terence Manzanga, au creat website-ul Twin Strangers.

  Se pare că rezultatele acestui site scot la iveală lucruri nemaipomenite.

  Cum afli cine este sosia ta

  Primul pas este să încarci 2 fotografii pe site şi să selectezi caracteristicile faciale.twin strangers

  Apoi, procesul este destul de simplu:

  ţi se prezintă fotografii cu persoane care au caracteristici similare cu tine şi ai opţiunea de a le contacta pe cele care îţi seamănă. Poţi găsi persoane care seamănă izbitor cu tine.

  Cu doar 3.95 dolari ai acces nelimitat pentru 6 luni de zile la baza de date formată din 500.000 de persoane care îşi caută sosia.

  Zi şi noapte, cei de la Twin Strangers te asigură că vei putea avea acces la dublurile tale. Chiar dacă acestea se află la celălalt capăt al lumii.

  geamana ta

  Amanda Fisher, în vârstă de 23 de ani, din Texas, a aflat recent că are o dublură. Mai mult decât atât, tânăra susţine că geamăna ei seamănă mai degrabă cu mama sa decât cu ea.

  dublura ta

  Amanda şi-a căutat sosia pe Facebook şi împreună au pus la cale un plan să se întâlnească. Asta pentru că dublura sa, Meredith, este stabilită în Marea Britanie.

  Cum afli cine este sosia ta

  Nu o să îți vină să crezi, dar fetele din fotografia de mai jos, care sunt aparent identice fizic, nu au nicio legătură biologică.

  Niamh Jenny în vârstă de 26 de ani. Împreună cu prietenii săi Garry și Terens au hotărât să organizeze proiectul Twins Strangers. Acesta te ajută să îți cauți sosia prin lume şi asfel şi-a găsit dublura. Povestea lor o poţi vedea în video-ul de mai jos.

  sosia ta

  Iată câteva imagini cu „gemeni” pe care site-ul i-a putut găsi.

  Cum afli cine este sosia ta sosie Cum afli cine este sosia ta

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.