Care a fost cel mai vândut joc în România în 2011 | NOOBZ.RO

Care a fost cel mai vândut joc în România în 2011

Cristian Gănescu
- 4.01.2012, 14:30 în Gaming
0

SHARES

Și anul trecut românii au petrecut mult timp în fața computerelor și consolelor pentru a se juca. Deși piața jocurilor este diversificată, cifrele de vânzări au dat un învingător.

Shooterul Call of Duty: Modern Warfare 3 a fost cel mai vândut joc al anului trecut pe piața din România.

“Pe piața de jocuri în general, lupta acerbă în termeni de vânzări a avut loc între Battlefield 3 și Call of Duty: Modern Warfare 3, iar cel din urmă a ieșit învingător”, a declarat pentru RTV.net, Mihail Stegaru, RHS Gaming Business Unit Product Manager.

Potrivit acestuia, titluri, oricât de mari ar fi, reprezintă doar o mică parte din totalul pieței, unde lupta se duce între offline și online, PC și console, dispozitive tradiționale vs. tablete și smartphone-uri,  jocuri online cu plată vs. jocuri online gratuite.

„Cu alte cuvinte, se observă ușor că piața este mult prea diversificată pentru a avea un singur învingător. Cum putem defini jocul numărul 1 din 2011: prin vânzările totale realizate, prin numărul total de jucători care l-au încercat sau, pur și simplu, prin calitatea produsului în sine și impactul pe termen lung asupra industriei? Perspectiva din care privim piața de jocuri video ne va oferi un răspuns ușor diferit, de fiecare data”, a mai spus reprezentantul RHS.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!