More

  Diablo III disponibil şi pe console

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Conform geek.com, Diablo III a fost anuntat oficial că va fi disponibil pe console. Anunţul a fost făcut de către Micah Whiple, community manager al Blizzard, care a confirmat, pe twitter, existenţa  unei variante de portare a jocului pentru console.

  Community Managerul Blizzard a mai adaugat că Josh Mosqueira, cel care a lucrat şi la Relic, este designerul şef al jocului, ceea ce arată, dacă mai era necesar să subliniem, că Blizzard abordează tot ceea ce face cu o seriozitate maximă, jocul urmând să fie optimizat şi un pic modificat pentru varianta de consolă.

  Ca jucător de Diablo, sunt foarte curios cum vor reuşi să “controleze” caracterele cu ajutorul controllerelor disponibile pe consolă. Mie, de foarte multe ori, îmi era greu să indic cu ajutorul mouseului care mob vroiam sa îl omor primul. În orice caz, aparent, Blizzard vrea să acapareze un public mai larg, atacând şi piaţa jocurilor pe consolă. Sunt curios cum vor integra sistemul BattleNet. Rămâne de vazut. Personal nu sunt foarte convins de acest gen de anunţuri prin intermediul reţelelor de socializare. O eventuală postare pe blogul Blizzard de genul “În urma numeroaselor solicitări şi/sau întrebări referitor la disponibilitatea Diablo 3 şi pe console, Blizzard anunţă…” ar fi cântărit mult mai mult.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.