More

  Cum să faci bani legal jucând Diablo III

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Blizzard a lansat Real Money Auction House pentru jocul Diablo 3, unde jucătorii pot scoate la licitaţie atât itemele cât şi banii din joc (Gold). Acum poţi să faci bani pe internet şi din Diablo 3. Haideţi să vedem care sunt paşii care trebuie urmaţi şi, mai ales, de ce a făcut Blizzard acest tool.

  Jucătorii trebuie să aibă în vedere că au acces la Aution House numai când joacă în regiunea de origine, setată pentru contul respectiv. Orice caracter creat în afara acestei zone nu va putea accesa casa de licitaţii pe bani reali.

  Real Money Auction House este disponibilă din ecranul principal al jocului, în meniul din stânga, butonul pe care scrie „Auction House”. După ce fereastra Auction House, există un buton în colţul din dreapta, de sus, denumit „EUR”. După ce apeşi acel buton, apare căsuţa de dialog „Switched to Euros” şi gata! Poţi să tranzacţionezi iteme sau bani din joc, cu bani reali.

  Iată ce trebuie să ai în vedere pentru a accesa şi folosi Diablo 3 Real Money Auction House:

  Case de licitaţii structurate pe regiuni

  Există case de licitaţii structurate pe regiuni. Astfel, jucătorii pot accesa AH numai jucând in regiunea de origine. Acestea sunt determinate de ţara de rezidenţă trecută în contul de Battle.net®. În mod automat, Battle.net va direcţiona jucătorii către cel mai potrivit AH, în funcţi de zona de rezidenţă. De asemenea, jucătorii care folosesc acest tool trebuie sa aibă vârsta de peste 18 ani.

  Cerinţe de securizare a contului

  Blizzard insistă şi pune mare preţ pe securizarea conturilor de Battle.net®. Până de curând, utilizatorii puteau achiziţiona un autentificator Blizzard. Acum, exista un program de autentificare pentru contul de Battle.net®, disponibil pentru device-urile care rulează atât Android cât şi iOS, care este gratuit. Jucătorii pot ataşa un autentificator fizic sau unul Mobil la contul lor de Battle.net, astfel, pentru a putea încărca creditul necesar pentru accesul la Auction House, care este de 10 Euro.

  Cei care doresc sa folosescă modalitatea de tranzacţie prin PayPal™, care este disponibil pentru anumite regiuni, trebuie să se înscrie pentru serviciul Battle.net SMS Protect. Acest serviciu transmite mesaje text către telefonul mobil, ocazional, când se realizează tranzacţii prin PayPal. Acest mesaj text conţine un cod care trebuie introdus pentru a putea executa tranzacţia.

  Blizzard incurajează toţi utilizatorii să apeleze la aceste măsuri de secirizare a contului, chiar dacă nu se foloseşte Casa de licitaţii pe bani reali.

  Tranzacţionarea consumabilelor

  În prima fază, Diablo 3 Real Money Auction House va fi disponibil numai pentru echipamente (arme, armura sau marfă de acest tip). Cei de la Blizzard au menţionat faptul că lucrează pentru a furniza si partea de tranzacţionare a consumabilelor (pietre preţioase, elemente pentru jewelcrafting, etc.) cât mai curând posibil.

  Livrarea si procesarea tranzacţiilor

  Ocazional, jucătorii vor fi nevoiţi să aştepte o perioadă de timp pentru ca lucrurile sau consumabilele, pe care le achiziţionează prin Real Money Auction House, ajung pe tabul(pagina) de tranzacţii reusite (Completed). Deşi majoritatea tranzacţiilor cu bani reali se vor realiza instantaneu, cele care vor dura o perioadă mai lungă vor avea statutul de „Processing” până cand procesul se va încheia.

  Pentru mai multe detalii despre Diablo 3 Real Money Auction House puteţi consulta ghidul de pe pagina oficială a Blizzard: http://eu.battle.net/d3/en/game/guide/items/auction-house

  De ce Blizzard permite vânzarea elementelor din joc pe bani reali?

  Pentru cei care au jucat si World of Warcraft, nu este o noutate economia care se învârte în jurul tranzacţionărilor, încă blamată de către Blizzard, a banilor din joc, cu bani reali. Există cei care se numesc „gold farmers” (fermieri de bani din joc) care se ocupă cu strânsul banilor din joc şi vânzarea lor pe bani reali, către jucători care nu au timp să strângă singuri sume mari de bani pentru a se echipa sau pentru a accede la diferite cerinţe ale jocului, care implică şi o parte financiară (sa cumperi mount, să te antrenezi, etc.).

  Cu toţii ştim că este mai uşor să controlezi un fenomen, decât să îl stârpeşti. Dincolo de eşecul Blizzard de a împiedica tranzacţionările banilor din joc pentru bani reali, aspect care, spun dezvoltatorii Blizzard, omoară spiritul jocului, nu trebuie sa pierdem din vedere si aspectul financiar. Diablo 3 Real Money Auction House are comisioane pentru tranzacţii. Astfel, numai tranzacţiile încheiate vor fi supuse taxării după cum urmează:

  1. Pentru echipamente (arme, armuri, accesorii şi alte elemente unice)
  • Taxa pentru tranzacţie de 1£ GBP per echipament / €1 EUR per echipament (în funcţie de moneda selectată);
  • Taxa de transfer, în cazul utilizării serviciului de PayPal, de 15% din totalul sumei transferate.
  • Taxa de tranzacţie de 15% din totalul sumei tranzacţionate;
  • Taxa de transfer, în cazul utilizării serviciului de PayPal, de 15% din totalul sumei transferate.
  1. Pentru consumabile (pietre preţioase, nuanţe de vopsea, pagini, reţete şi alte lemente unice):

  În acest mod, Blizzard îşi ia partea sa de profit în urma exploatării acestei pieţe care, cu sau fără Real Money Auction House, ar exista atâta timp cât jocul va fi jucat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.