Motive pentru care nu trebuie să îţi cumperi noul iPhone 5 | NOOBZ.RO

Motive pentru care nu trebuie să îţi cumperi noul iPhone 5

NoobZ
- 12.09.2012, 10:22 în PC
0

SHARES

Suntem la doar câteva ore distanţă de lansarea celui mai aşteptat gadget al anului, iPhone 5 însă există numeroase motive pentru care să nu îl achiziţionezi.

1. Probabil că nu va fi atât de revoluţionar pe cât s-a speculat – Conform zvonurilor, acesta va fi mai subţire, mai rapid şi va avea un ecran mai mare. Vi se pare chiar atât de spectaculos?

Ba mai mult, gândiţi-vă la ultima lansare, cea a iPhone 4S, când multe din aşteptările publicului s-au dovedit a fi exagerate. De cealaltă parte, însă, credem că a venit timpul să recunoaştem că terminalele actuale nu mai pot fi îmbunătăţite prea mult, iar o eventuală reorientare a acestui domeniu nu mai poate fi făcută decât prin lansarea unui terminal total diferit.

2. Există întotdeauna riscul ca la început ceva să nu funcţioneze aşa cum trebuie. Nu ar fi pentru prima oară când s-ar întâmpla acest lucru. Problemele cu antena ale iPhone 4S au creat mare vâlvă în rândul clienţilor Apple.

3. iPhone 4S este încă foarte bun. Chiar dacă poate v-aţi plictisit de el, ar fi cazul să recunoaşteţi că nu există motive serioase pentru a-l schimba.

Citeşte continuare pe Economica

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!