More

  iPhone se luptă să îşi păstreze popularitatea în China

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În China, iPhone ţinteşte către utilizatorii de gadgeturi rătăciţi, în industria tot mai mare de gadgeturi si smartphone-uri, scrie Wall Street Journal.

  Telefoanele, pe piaţa chineză, nu sunt susţinute şi promovate de către operatorii de telefonie mobilă, la nivelul la care sunt promovate in Statele Unite, spre exemplu.

  Cota de piaţă deţinută de operatori, pe tronsonul telefoanelor mobile, arată dacă firmele deţin acelaşi produs, nefiind nevoie de un efort foarte mare pentru ca operatorul rival să vină şi să obţină în portofoliu produsul pe care îl promovează concurenţa.

  Între timp, jucătorii de pe piaţa locală, care se adresează utilizatorilor de low-end, de produse cu costuri mici, piaţă evitată de către Apple, acum se constituie într-o ameninţare reală. Companiile chinezeşti Huawei Technologies Co. şi ZTE Corp., precum şi mai micile companii ca Beijing Xiaomi Technology Co., au lansat pe piaţă terminale mult mai ieftine, dar cu specificaţii care rivalizează cu iPhone 5.

  Cu toate că Apple dispune de o forţă reală pentru a spori potenţialul de marketing pe piaţa de smartphone-uri din China, cel mai mare operator de telefonie mobilă din lume, China Mobile Ltd., nu a pus la dispoziţie iPhone 5 pentru abonaţii săi. O astfel de înţelegere ar oferi accesul la noul iPhone pentru cei 688 de milioane de abonaţi.

  În aceste condiţii, va fi interesant de urmarit evolutia noului iPhone pe piaţa din China, o piaţă care joacă după propriile reguli.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.