0

SHARES

Samsung a adus în România noua generaţie de ultrabook-uri GALERIE FOTO

Cristian Gănescu
- 20.09.2012, 14:12 în PC


Samsung,
unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice şi IT&C, lansează pe piața din România cea de-a doua generaţie de ultrabook-uri Seria 9.

Grosimea noul device este de 14,9 mm, iar greutatea de 1,59 kg  ceea ce îl face pe Seria 9 aproape 50% mai compact decât orice alt laptop existent de 15”.

Integrează cea de-a treia generaţie de procesoare Intel® Core™, precum și memoria RAM de 4GB*/8GB şi hard disk-ul de 128GB/256GB SSD asigură performanță și putere incontestabile. Datorită tehnologiei Samsung Fast Boot, noul notebook Seria 9 se deschide în numai 9,8 secunde, iar tehnologia Fast Start asigură un răspuns la deschiderea ecranului de 1,4 secunde. Mai mult, funcția Fast Browsing permite navigarea pe Internet la o viteză de două ori mai mare. Bateria noului notebook are o durată de viaţă de până la 10 ore.

„Noul notebook Seria 9 reprezintă un nou standard în ceea ce priveşte precizia tehnică şi design-ul premium specifice Samsung. Suntem încântați să oferim consumatorilor români un produs premium care nu se dezice de la performanța și funcționalitatea de top cu care ne-am obișnuit publicul”, a spus Valentin Popa, Product manager în cadrul Samsung Electronics România.

Noul notebook Seria 9 va fi disponibil la preţul recomandat de 5.699 RO

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!