More

  S-a lansat World of Warcraft: Mists of Pandaria. Vezi ce vânzări va avea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mult aşteptatul addon al World of Warcraft a ajuns, de ieri, pe rafturile magazinelor şi a fost deblocat pentru achiziţionarea variantei digitale. Trebuie menţionat faptul că, în afara succesului pe care jocul l-a avut încă de la testarea beta, retailerii se aşteaptă la vânzări masive. NoobZ.ro iţi spune care sunt aşteptările pentru Mists of Pandaria.

  Fiind al patrulea addon al mult apreciatului MMORPG World of Warcraft, Mists of Pandaria vine să completeze firul povestirii care plasează acţiunea în mijlocul tărâmului Azeroth.

  Deşi am mai vorbit de foarte multe ori despre ceea ce aduce nou jocul, vom evidenţia esenţialul şi pentru cei cărora, poate, le-a scăpat din vedere cascada articolelor publicate pe internet.

  La nivel de conţinut, Mists of Pandaria aduce în prim plan o nouă rasă: Pandaren. Noua rasă a rămas ascunsă de restul Azeroth-ului, pe o insulă mişcătoare sub forma unei ţestoase gigantice, dar, odată cu dezlănţuirea cataclismului, noua rasă şi-a găsit drumul, afară din ceaţa de care era inconjurată.

  Odată cu noua rasă, avem şi o nouă clasă: Monk. Monkul este o clasă care stăpâneşte foarte bine artele marţiale, iar pentru o clasa in continutul de „end-game”, este la fel de amuzant să o joci, dar şi foarte util pentru grupurile de dungeon sau raid deoarece îi pot fi atribuite toate rolurile pe care jocul le pune la dispoziţie: tank, healer sau dps.

  Odată cu lansarea jocului, retailerii se aşteaptă la vânzari record. Michail Allardin, Netzah Games – unic distribuitor Activision Blizzard, a estimat vânzarea a unui număr de 12.000 de unităţi în primele 48 de ore de la lansare. De asemenea, directorul Netzah Games, a anunţat lansarea şi pe piaţa din România a noului „Battle Chest” (ediţia de pornire), care va cuprinde, pe lângă jocul clasic şi addonul Burning Crusade, addonul Wrath of the Lich King. Estimările pentru vânzarea acestei ediţii de pornire sunt cam de 10-15% din vânzările totale a noului addon.

  Comunitarea de români care joacă WoW este estimată undeva pe la 25.000 de jucători, iar Michail Allardin a mai apreciat faptul că aproximativ 10% din cei care nu au mai jucat World of Warcraft de foarte mult timp vor reveni în joc.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.