More

  Philips lansează monitorul IPS cu Smart MHL

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Monitorul IPS Philips cu Smart MHL, modelul 237E4QHAD, dispune de un ecran de 23 inch pe care, datorită tehnologiei Mobile High Definition, utilizatorii pot viziona imagini, juca jocuri sau urmări filme HD direct de pe smartphone-urile Android, în timp ce acestea se încarcă. NoobZ.ro îţi spune toate detaliile despre noul monitor Philips.

  Noul Monitor are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și conectivitate HDMI, astfel imaginile redate sunt clare, datorită integrării unor funcții inteligente: ecranul IPS oferă unghiuri de vizualizare mai mari și culori extrem de vii, valoarea contrast ratio-ului este de 1000:1, Smart contrast ratio de 20.000.00:1 iar detaliile sunt de o acuratețe perfectă în secvențe întunecate.

  Mobile High Definition Link, tehnologia noului monitor, are o interfață mobilă audio-video ce conectează telefoane mobile și alte dispozitive portabile la ecrane high-definition.

  Un cablu opțional MHL permite conectarea dispozitivului mobil compatibil MHL către ecranul Philips și astfel poți viziona filmele HD la calitate foarte bună cu sunet complet digital. Te poți bucura de jocurile mobile, imagini, filme sau alte aplicații pe ecranul mare al monitorului în timp ce încarci dispozitivul mobil pentru a nu rămâne fără baterie.

  SmartImage Lite, tehnologie marca Philips, analizează conținutul de pe ecranul monitorului. În funcție de modul selectat, SmartImage Lite îmbunătățește contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor și a filmelor, performanțele display-ului fiind unice de la mod la mod, toate în timp real și accesate prin apăsarea unui singur buton.

  Monitorul dispune de sunet stereo emis prin două boxe integrate care oferă un sunet foarte bun și te ajută să scapi de surplusul de fire, salvând astfel spațiu considerabil pe birou.

  Monitorul Philips 237E4QHAD cu tehnologia MHL va fi disponibil în România din luna octombrie la un preț recomandat de 999 Lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.