More

  Valve lucreză la o versiune de STEAM pentru LINUX

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Echipa de dezvoltare de la Valve a anunţat demararea unor sesiuni de testare beta interne şi externe, cea externă desfăşurându-se cu ajutorul a 1.000 de utilizatori, în luna octombrie 2012, pentru versiunea de linux a STEAM.

  Dezvoltatorul aplicaţiei STEAM care, în prezent, se bucură de o bază de utilizatori de peste 4.600.000 de utilizatori, a anunţat intenţia de a extinde disponibilitatea aplicaţiei STEAM şi pentru utilizatorii de LINUX.

  Din informaţiile postate pe blogul VALVE, testarea beta texternă va presupune un joc VALVE, support pentru  Ubuntu 12.04 şi versiuni mai noi. Nu va include modul în fereastră mare sau alte jocuri VALVE.

  Pentru utilizatorii care folosesc Linux este un bun prilej pentru a vedea unde se plaseaza VALVE in optimizarea jocurilor pentru Linux. Va exista o pagină de înscriere pentru testarea beta. Mai multe informaţii vor fi furnizate în curând.

  Pentru utilizatorii noi de Linux, VALVE indeamnă aşteptarea unei versiuni mai noi a aplicaţiei, care să includă mai multe funcţionalităţi şi o interfaţă mai prietenoasă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.